2019-05-21 20:34


PROCESIUNE ORTODOXĂ de FLORII, astăzi, în Capitală. Restricţii de TRAFIC începând cu 15.30

 |  10:31
PROCESIUNE ORTODOXĂ de FLORII, astăzi, în Capitală. Restricţii de TRAFIC începând cu 15.30

Ortodocşii sărbătoresc sâmbătă ajunul Floriilor printr-o o procesiune religioasă pe străzile Capitalei, la care vor participa credincioşi, preoţi, monahi din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, precum şi Patriarhul Daniel. Traficul va fi restricţionat parţial pe traseul Mânăstirea Radu Vodă – Catedrala Patriarhală începând cu ora 15.30.

Pelerinajul va începe la Mânăstirea Radu Vodă la 16.15 şi se va desfăşura pe traseul: bulevardul Mărăşeşti, bulevardul Dimitrie Cantemir, strada Bibescu Vodă, strada Şerban Vodă (cu oprire la Catedrala mitropolitană Sfântul Spiridon Nou), strada Principatele Unite, strada Ienăchiţă Văcărescu, strada Sfânta Ecaterina (cu oprire la biserica Sfânta Ecaterina, paraclisul Facultăţii de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul), strada Bibescu Vodă, Colina Bucuriei şi se va încheia la Catedrala Patriarhală (în jurul orelor 17:45), unde pelerinii vor fi întâmpinaţi de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Traficul va fi restricţionat complet pe strada Radu Vodă (de la Bd. Mărăşeşti), pe Bulevardul Mărăşeşti, între Bd. Dimitrie Cantemir şi Pod Mărăşeşti, pe Bd. Dimitrie Cantemir, între Bd. Mărăşeşti şi Str. Bibescu Vodă, pe sensul de mers către Pasajul Unirii, pe Str. Bibescu Vodă, Calea Şerban Vodă, Str. Principatele Unite, Str. Ienăchiţă Văcărescu, Str. Sf. Ecaterina, închidere totală.

La procesiunea religioasă, la care sunt aşteptate peste 5.000 de persoane, Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică, potrivit News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-31

TAGURI: trafic restrictionat, procesiune ortoxoda, ajunul floriilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
31 Mar 2018

Oare, chiar sunt in capitala, cei mai religiosi(sa nu zicem neaparat credinciosi) oameni? De ce nu se fac asemenea procesiuni(daca tot TREBUIE... chiar trebuie?) , in toata tara, mai ales in localitatile mici, unde procentul de credinciosi este mai mare, iar credinta poate fi chiar mai autentica?! Nu se fac acolo ci in capitala, pentru ca ortodocsia romana a devenit un SPECTACOL, regizat si jucat de turmele de popi, care sunt si cei care vand biletele si incaseaza banii...Si cine s-ar duce sa-i filmeze la Cucuietii din Deal, in bucuresti au garantia ca vor aparea la stirile de la prime time, pe posturile nationale, grarantia ca actiunile le vor creste...Jalnic, pentru o capitala din secolul XXI si din Europa Inchizitiei, sa joace acest jalnic spectacol, mai ales in circumstantele romanesti: saracie, jaf guvernamental,justitie preferentiala, imagine externa deplorabila, etc. etc.
MINUNAT, DAR NORMAL
31 Mar 2018

ar fi ca, la toate slujbele din Biserici, preoții să se roage să scăpăm de mafia iudeo-masonică din politică, pentru ocrotirea poporului român...ce-a mai rămas din el! Altfel, or să ajungă să slujească NUMAI la înmormântări și vor vedea că lumea, pentru că EI TAC COMPLICE ȘI RUȘINOS....se vor depărta de Biserică, pentru că vor simți TRĂDAREA din toate părțile! în maxim 5, cel mult 10 ani...Bisericile vor fi GOALE!
LEVST.
31 Mar 2018

bine ca in nu stiu ce piata s-a organizat GENOCIDUL MIEILOR, adica -dupa mos d'aia citire- targul mieilor, pe strazi behaie oile conduse de berbecii turbati, si s-ar putea crede ca behaie de mila mieluseilor, in realitate behaie tocmai de placere, aceia ca vor sa-i manace fripti...
CREDINCIOSU
02 Apr 2018

OARE PREOTI CHIAR NU TIN CONT CA ISUS A INTRAT IN IERUSALIM CALARE PE O MANZA DE MAGAREATA (dovedind smerenie, modestie, atitudine crestineasca, ETC) SI NU PE CEL MAI IMPUNATOR ARMASAR, CUM FAC EI CIRCULAND NUMAI IN LIMUZINE NET SUPERIOARE FATA DE MASINILE MURITORILOR DE RAND, AJUTAND ASTFEL PRIN EXEMPLU LOR LA DISTRUGEREA CREDINTEI SI A NORMALITATII. CONDUCATORII BOR TREBUIE SA STIE CA BOGATIILE LOR ETALATE PUBLIC ADUC PREJUDICII MARI BISERICII , FACAND CELE MAI MARI PACATE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG