2018-12-13 20:04


Procurori: incendierea drapelului României - „faptă în mod vădit lipsită de importanță”

 |  10:29
Procurori: incendierea drapelului României - „faptă în mod vădit lipsită de importanță”

Povestea incendierii unui drapel al României, la Târgu Mureș, în octombrie 2013, are o continuare stupefiantă. La solicitarea bloggerului Dan Tănasă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș dă un răspuns ce ridică serioase semne de întrebare referitoare la competența și patriotismul procurorilor de acolo.

„Urmare a solicitării dvs. vă comunicăm că dosarul nr. 5751/P/2013, având ca obiect infracţiunea de ofensă adusă unor însemne, prev. de art. 236 VCP, faptă comisă în cursul lunii septembrie 2013, constând în incendierea şi arderea parţială a unui drapel naţional arborat pe faţada unui imobil situat în Tg. Mureş. str. Nicolae Bălcescu nr. 8, a fost soluţionat prin ordonanţa din data de 25.11.2013, cu soluţie de neîncepere a urmăririi penale, pe temeiul art. 10 lit. b1 din V.C.p.p., în motivarea soluţiei reţinându-se că,  având în vedere modul şi mijloacele de săvârşire a faptei, împrejurările în care aceasta a fost comisă, urmarea produsă, precum şi faptul că până la această dată nu s-a reuşit identificarea autorului faptei, în cauză sunt incidente prev. art. 18¹ V.C.P., fiind adusă o atingere minimă autorităţii, fapta, prin conţinutul ei concret, neprezentând gradul de pericol social al unei infracţiuni şi fiind lipsită în mod vădit de importanţă”, se arată în răspunsul prim-procurorului Ileana Georgescu.

Citiți mai multe pe blogul lui Dan Tănasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: incendierea drapelului romaniei, parchet targu mures
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LA ȘBILȚ CU TRĂDĂTORII !
22 Ian 2016

ÎNAINTEA LEPRELOR CARE AU COMIS FAPTA, TREBUIE AGĂȚATE DE COPACI SECĂTURILE, TRĂDĂTOARE DE ȚARĂ ȘI POPOR, DIN ”SISTEM”; MAFIA POLIȚIE-PROCURATURĂ-JUDECĂTORI!
PăI DACă SE KK
22 Ian 2016

politicienii ”români” pe noi și pe țara asta, ăștia de ce să nu și-o ia în cap? Dacă-s șmecheri, să urce pe clădirea Parlamentului rușinii și să încerce de-acolo să ne facă bezele în timp ce dă foc steagului Ro. sau pe ușurează pe el. Să încerce și la sediul Poliției, la SRI, la Min.Justiției, la Guvern, la Cotroceni...să vedem dacă pățesc ceva. Eu zic că nu...poate după!
KRIXUS
23 Ian 2016

Ia să poftească careva să incendieze drapelul SUA sau -Doamne fereste!- pe cel al Israelului. Atunci să vezi circ şi pericol social şi importanţă dee importanţă! Dar aşa?? Proştii de români sunt complet lipsiţi de importanţă, aşa că drapelul lor e un zero tăiat. Poate că mâine poimâine îi vine unuia sau altuia să se ştergă la dos cu el, că doar e fără importanţă..
GICA
23 Ian 2016

PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT.....NOI ROMANII NU MAI STIM SAU NU MAI VREM SA STIM CE INSEAMNA PATRITISM, DRAGOSTE DE PATRIE SI DE POPOR...MAJORITATEA AM UITAT CA DRAPELUL ESTE UN SIMBOL IMPORTANT PENTRU NOI SI TREBUIE SA IL IUBIM. CONDUCATORI NOSTRII NU MAI VOR SA FIM PATRIOTI...VA DISPAREA ACEST CUVANT DIN DICTIONAR...MARE PACAT SI VOM AVEA DE SUFERIT...
GICA 2
25 Ian 2016

DREPT RASPUNS LA FAPTUL CA NU SE IA NICI O MASURA IN ASTFEL DE SITUATII, DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI A FOST LASAT IN FATA UNEI PRIMARII UN DRAPEL NEGRU. O SA AJUNGEM SA FIM GONITI DIN PROPRIA TARA DE CATRE SECUI SI DE CATRE MAGHIARI ... ACESTIA ISI PREGATESC ILEGAL DEJA O ARMATA
ANTIUNGURI
27 Ian 2016

Romania este o tara cu niste conducatori lasi si tradatori.Trebuie arestati si bagati la puscarie toti tradatorii de neam si tara.
ALEXE
04 Feb 2016

...dar si cand va veni vremea ca ROMANUL sa il calce pe cap pe oricare ii aduce cea mai mica atingere...sa-i fereasca Dumnezeu !!
STELLA
13 Mar 2016

Procurori , distrugerea drapelului Romaniei este o fapta lipsita de importanta ? Tradatorilor si incompetentilor sa va fie rusine ! Ok ?
A.M.
10 Aug 2016

Dar de ce? Ca si asa suntem un neam de ratati. Daca nu ar fi legea ca faci 2 ani inchisoare pentru distrugerea simbolurilor nationale, si eu as fi ars un drapel al Romaniei chiar de 1 decembrie, pentru problemele mele profesionale pe care mi le a cauzat intreg statul roman. Foarte bine ce a facut acela in Targu Mures
A.M.
10 Aug 2016

Nu acei care huiduie imnul si distrugatorii de drapele trebuie arestati, ci Iohannis, Ciolos, Basescu si Boc acei gropari ai economiei romanesti trebuie arestati.
ANONIM
10 Aug 2016

L a asa justitie , onoare si patriotizm , tot asa se respecta tara si constitutie .
Random imageUltimele stiri


loading...