2018-12-17 19:02


Profesor de religie, acuzat că le-a arătat elevelor imagini obscene

 |  15:00
Profesor de religie, acuzat că le-a arătat elevelor imagini obscene

Părinţii unor eleve de clasa a III-a, de la o şcoală din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, au reclamat faptul că profesorul de religie le-a arătat fetelor imagini obscene pe telefonul mobil.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea a demarat o anchetă internă la Şcoala gimnazială ”Luca Solomon” din localitatea Vaideeni. Părinţii a două eleve de clasa a III-a au sesizat faptul că profesorul de religie Vasile Chişavu le-a arătat fetelor imagini obscene.

Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului Vâlcea, Andra Bică, părinţii au depus o reclamaţie la Primăria Vaideeni, edilul localităţii trimiţând sesizarea ISJ.

”O echipă de la Inspectoratul Şcolar a mers la şcoală şi a făcut o serie de verificări şi a cerut şcolii să facă o comisie de anchetă, pentru că numai ei pot face acest lucru. S-a declanşat o cercetare disciplinară, domnul profesor este nevinovat până la terminarea cercetărilor, pentru că noi trebuie să avem în primul rând dovezi pentru a putea să-l acuzăm de ceva. Pot să vă spun că în momentul de faţă cercetarea este în plină desfăşurare, sper ca până la sfârşitul acestei săptămâni şi să avem şi o concluzie şi atunci vom putea da mai multe date despre acest caz”, a precizat şeful ISJ Vâlcea, potrivit Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: profesor, religie, acuzat, arata, eleva, imagini, obscene
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...