2018-06-19 23:29


Profesorii de religie, convocaţi de urgenţă la Inspectorat

 |  20:50
 Profesorii de religie, convocaţi de urgenţă la Inspectorat

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti s-a autosesizat în privinţa unor cazuri grave de derapaj printre profesorii de religie din şcoli.

Prezent în studioul Digi24, Marian Banu, Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a declarat că cel puţin 4 profesori de religie din Capitală au dat dovadă de un comportament nepermis după tragedia de la Clubul Colectiv.

Astfel, unii profesori au declarat că muzica rock este pentru satanişti, un dascăl ar fi spus elevilor săi că victimele de la Colectiv au fost, astfel, pedepsite. La o altă oră de religie, profesoara i-a întrebat pe elevi ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi fost invitată în Clubul Colectiv.

Marian Banu consideră că aceste ieşiri sunt derapaje şi toţi profesorii au fost convocaţi miercuri la Inspectorat. Banu a mărturisit că el însuşi ascultă muzică rock de foarte mulţi ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: profesori religie, inspectorat, muzica rock, satanisti, club colectiv

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.