Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri. Temperaturi maxime de 15 grade
2018-08-20 05:58


Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri. Temperaturi maxime de 15 grade

 |  15:14
Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri. Temperaturi maxime de 15 grade

Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri. Meteorologii anunţă că în sudul şi în estul ţării vremea se va menţine închisă, cu înnorări persistente şi pe arii restrânse ceaţă şi burniţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -8...-7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 6...7 grade pe litoral.

Potrivit ANM, în celelalte regiuni, va fi în continuare o vreme în general frumoasă, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei. De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane.

Şi în Bucureşti vremea se va menţine închisă, cu nebulozitate persistentă şi condiţii de ceaţă şi burniţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 3...4 grade.

În cursul zilei de miercuri, în regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisă, cu cer mai mult noros şi pe arii restrânse va fi ceaţă, burniţă sau ploaie slabă. În restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-21

TAGURI: prognoza, meteo, marti, miercuri, temperaturi, maxime, 15, grade

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...