2019-01-17 19:25


Programul "Rabla". Numărul de vouchere pe maşină ar putea fi suplimentat

 |  19:28
Programul "Rabla". Numărul de vouchere pe maşină ar putea fi suplimentat

Reprezentanţii Ministerului Mediuluişi Pădurilor (MMP) caută, împreună cu cei de la Administraţia Fondului pentruMediu (AFM), o formulă de îmbunătăţire a programului "Rabla" care săse aplice, în 2011, una dintre variante fiind şi creşterea numărului devouchere pe care o persoană le poate folosi.

"Înprezent se face o analiză pentru a vedea cât de bine a funcţionat programul în2010 şi pentru a determina ce anume nu a funcţionat şi trebuie remediat. Pânăîn acest moment nu s-a stabilit nimic concret pentru la anul, există diferitescenarii, diferite variante, însă nu s-a stabilit nimic oficial", audeclarat surse din MMP, citate de Mediafax. Reprezentanţii ministerului au maiprecizat că analiza este făcută împreună cu specialiştii AFM, "numai lafinalul acesteia putând fi trase concluzii despre cum ar trebui să arate «Rabla2011»".

"Sediscută şi posibilitatea creşterii numărului maxim de vouchere care ar putea fiutilizate de o singură persoană la cumpărarea unei maşini, însă este doar unadin multele posibilităţi", au declarat sursele citate, precizând că, celmai probabil, săptămâna viitoare va avea loc o conferinţă de presă în care săfie prezentate modificările modului de funcţionare a Programului"Rabla".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638948-08-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...