2018-12-10 01:59


Proiect INEDIT: Dai RABLA și primești voucher pentru CENTRALE termice sau PANOURI solare

 |  23:17
Proiect INEDIT: Dai RABLA și primești voucher pentru CENTRALE termice sau PANOURI solare

Românii ar putea să primească, în schimbul mașinii vechi, bani pentru achiziția de panouri solare, centrale termice eficiente și surse alternativ/ecologice, potrivit unui proiect înregistrat recent la Senat pentru dezbatere. Măsura are ca scop eliminarea autovehiculelor vechi și poluante și reducerea costurilor legate de încălzirea locuințelor și a poluării.

Concret, proiectul de act normativ prevede acordarea unui voucher valoric pentru achiziția de panouri solare, centrale termice puțin poluante și surse alternativ/ecologice, cu condiția ca solicitantul să predea la un centru autorizat de colectare o mașină veche și poluantă. Voucherul va avea valoarea de 4.500 de lei, iar mașina predată trebuie să îndeplinească condiția vechimii, care trebuie să fie mai mare de 12 ani.

Campania va viza atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice, care nu au mai solicitat și alte fonduri de la Agenția Fondului de Mediu. Această campanie se va suprapune Programului Național Rabla și nu-l va înlocui.

Sursa: avocatnet.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-24

TAGURI: proiect de lege, rabla, voucher, centrala termica, surse ecologice, panouri solare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...