2017-01-18 12:11

SOCIAL


Proiect de hotărâre anulat

 |  20:24
Proiect de hotărâre anulat

Primăria Sectorului 6 a anunţat că în următoarea şedinţă de consiliu va fi supus la vot un proiect de hotărâre privind revocarea hotărârii prin care administraţia locală acorda o subvenţie de aproximativ 900.000 de lei unei organizaţii nonguvernamentale. Reprezentanţii PS6 spun că responsabili pentru această decizie sunt în primul rând consilierii de la toate partidele. Menţiunea reprezentanţilor PS6 vine după ce consilierii locali PNL au sesizat Prefectura Capitalei pentru a constata nelegalitatea” hotărârii de consiliu. Astfel de proiecte sunt aprobate în comisii din care fac parte şi consilieri PNL, ne-au declarat reprezentanţii PS6.

Ziarul “Puterea” a arătat că Primăria Sectorului 6 urma să ofere 900.000 de lei Asociaţiei “Familie Sănătoasă”pentru un proiect. Din această sumă, circa 500.000 de lei urmau să fie folosiţi pentru plata angajaţilor. În replică la articolul publicat, Asociaţia “Familie Sănătoasă”spune că are doi angajaţi permanenţi şi mai mulţi voluntari, de la înfiinţare. De asemenea, asociaţia susţine că are mai multe proiecte în desfăşurare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CETATEAN
23 Feb 2012

@Zacusca DePortocale: vez i ca linkurile pe care le -ai pus sunt inoperabile. Sa vorbesti cu baietii c are ti-au dat sarcina sa scrii pe aici sa remediez e. Acum, vorba ta, ceea ce era de demonstrat: 1. Cred ca asociatia a decla rat cu sinceritate situat ia reala, ce de aia s-au si prin liberalii de inco mpatibilitate. 2. Incompe tenta (sau poate ca nu) e la juristii Primariei. Asociatia a cerut finanta rea, a furnizat toate dat ele cerute, Primaria a de clarat-o eligibila, aviza nd din punct de vedere ju ridic dosarul. Ce treaba are asociatia??? 3. Zice am ca poate nu, pentru ca mi se pare extrem de pla uzibila teoria capcanei. Adica, un baiat de pe la juridic, dat cu voi, cu U SL-istii, s-a prins de in compatibilitate, v-a info rmat si a tacut malc. Dup a ce hotararea a trecut ( nici nu era greu, stiti c um se voteaza) , ta-daaaa !, a scos porumbelul. Ce zici de asta, stimabile? 4. Imi este greu sa cred ca, stiind de incompatibi litate, cei de la asociat ie ar fi mers mai departe , constienti ca nu vor ap uca sa traga nicio transa . Prea miroase a teapa! M ai rasfirati, baieti, mai rasfirati! Q.E.D., na!
CETATEAN
24 Feb 2012

Zacuscă, îmi pare rău pentru tine dar, aducând în discuție gramatica, topica frazei etc, vorbe ști de funie în casa sp ânzuratului. Dă-mi, te rog, un singur exemplu de greșeală în comentari ul meu și îl mănânc. Dacă vrei, te ajut eu s înveți folosirea virg ulei, a cratimei, a cazul ui vocativ și mai sunt m ulte aspecte în care ai nevoie de ajutor. Inclusi v folosirea diacriticelor , că limba română așa e ea, cu ș, cu ț... Da r astea-s detalii. Uite c um stă treaba: reciteșt e comentariul meu anterio r. Zic negru pe alb că i ncompetența trebuie cău tată în primul rând la juriștii primăriei. Ad ică acolo umde lucrezi, probabil, tu. Hai, că e ti băiat deștept, nu c red că trebuie să-ți m ai explic o dată. Eu zic eam că atâta vreme cât asociația a spus adevă rul iar primăria a decla rat-o eligibilă, nu are probleme. Nu a făcut fal s în declarații. Eu aș a văd. Dacă mergea mai departe, da, erau de cond amnat. Altfel, e o proble mă politică, între voi , băieții, pdl-iști (v ezi? așa se scrie corect , cu cratimă) și usl-i ti. Dați-vă liniștiț i la gioale. Noi, cetăț enii, nu putem decât să ne bucurăm când vă p ziți unii pe alții. Pr oblema e când furați î mpreună. Hai, pe loc rep aus, eu zic că te-ai ach itat de sarcinile de serv iciu pe aici. P. S.: link -urile chiar nu funcțion au. O să le verific, cu interes, pe astea.
CETATEAN
24 Feb 2012

Zacuscăăă! Zău că ni ci link-urile aste nu mer g. Poate din calculatorul tău, da, că doar acolo lucrezi... :) Ia încear că din altă parte...
CETATEAN
24 Feb 2012

Zacuscă, îmi cer scuze pentru observația referi toare la diacritice. În primul comentariu nu le-a m folosit nici eu. Mea cu lpa. În rest, totul răm âne valabil. Seară bun .

Adauga un comentariu

Random image