2016-12-10 09:10

SOCIAL


Proiect de hotărâre anulat

 |  20:24
Proiect de hotărâre anulat

Primăria Sectorului 6 a anunţat că în următoarea şedinţă de consiliu va fi supus la vot un proiect de hotărâre privind revocarea hotărârii prin care administraţia locală acorda o subvenţie de aproximativ 900.000 de lei unei organizaţii nonguvernamentale. Reprezentanţii PS6 spun că responsabili pentru această decizie sunt în primul rând consilierii de la toate partidele. Menţiunea reprezentanţilor PS6 vine după ce consilierii locali PNL au sesizat Prefectura Capitalei pentru a constata nelegalitatea” hotărârii de consiliu. Astfel de proiecte sunt aprobate în comisii din care fac parte şi consilieri PNL, ne-au declarat reprezentanţii PS6.

Ziarul “Puterea” a arătat că Primăria Sectorului 6 urma să ofere 900.000 de lei Asociaţiei “Familie Sănătoasă”pentru un proiect. Din această sumă, circa 500.000 de lei urmau să fie folosiţi pentru plata angajaţilor. În replică la articolul publicat, Asociaţia “Familie Sănătoasă”spune că are doi angajaţi permanenţi şi mai mulţi voluntari, de la înfiinţare. De asemenea, asociaţia susţine că are mai multe proiecte în desfăşurare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CETATEAN
23 Feb 2012

@Zacusca DePortocale: vezi ca linkurile pe care le-ai pus sunt inoperabile. Sa vorbesti cu baietii care ti-au dat sarcina sa scrii pe aici sa remedieze. Acum, vorba ta, ceea ce era de demonstrat: 1. Cred ca asociatia a declarat cu sinceritate situatia reala, ce de aia s-au si prin liberalii de incompatibilitate. 2. Incompetenta (sau poate ca nu) e la juristii Primariei. Asociatia a cerut finantarea, a furnizat toate datele cerute, Primaria a declarat-o eligibila, avizand din punct de vedere juridic dosarul. Ce treaba are asociatia??? 3. Ziceam ca poate nu, pentru ca mi se pare extrem de plauzibila teoria capcanei. Adica, un baiat de pe la juridic, dat cu voi, cu USL-istii, s-a prins de incompatibilitate, v-a informat si a tacut malc. Dupa ce hotararea a trecut (nici nu era greu, stiti cum se voteaza) , ta-daaaa!, a scos porumbelul. Ce zici de asta, stimabile? 4. Imi este greu sa cred ca, stiind de incompatibilitate, cei de la asociatie ar fi mers mai departe, constienti ca nu vor apuca sa traga nicio transa. Prea miroase a teapa! Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati! Q.E.D., na!
CETATEAN
24 Feb 2012

Zacuscă, îmi pare rău pentru tine dar, aducând în discuție gramatica, topica frazei etc, vorbești de funie în casa spânzuratului. Dă-mi, te rog, un singur exemplu de greșeală în comentariul meu și îl mănânc. Dacă vrei, te ajut eu să înveți folosirea virgulei, a cratimei, a cazului vocativ și mai sunt multe aspecte în care ai nevoie de ajutor. Inclusiv folosirea diacriticelor, că limba română așa e ea, cu ș, cu ț... Dar astea-s detalii. Uite cum stă treaba: recitește comentariul meu anterior. Zic negru pe alb că incompetența trebuie căutată în primul rând la juriștii primăriei. Adică acolo umde lucrezi, probabil, tu. Hai, că ești băiat deștept, nu cred că trebuie să-ți mai explic o dată. Eu ziceam că atâta vreme cât asociația a spus adevărul iar primăria a declarat-o eligibilă, nu are probleme. Nu a făcut fals în declarații. Eu așa văd. Dacă mergea mai departe, da, erau de condamnat. Altfel, e o problemă politică, între voi, băieții, pdl-iști (vezi? așa se scrie corect, cu cratimă) și usl-iști. Dați-vă liniștiți la gioale. Noi, cetățenii, nu putem decât să ne bucurăm când vă păziți unii pe alții. Problema e când furați împreună. Hai, pe loc repaus, eu zic că te-ai achitat de sarcinile de serviciu pe aici. P. S.: link-urile chiar nu funcționau. O să le verific, cu interes, pe astea.
CETATEAN
24 Feb 2012

Zacuscăăă! Zău că nici link-urile aste nu merg. Poate din calculatorul tău, da, că doar acolo lucrezi... :) Ia încearcă din altă parte...
CETATEAN
24 Feb 2012

Zacuscă, îmi cer scuze pentru observația referitoare la diacritice. În primul comentariu nu le-am folosit nici eu. Mea culpa. În rest, totul rămâne valabil. Seară bună.

Adauga un comentariu

Random image