2019-03-25 12:03


Propunere pentru elevi: prezervative, săpun și șampon în școli

 |  16:29
Propunere pentru elevi: prezervative, săpun și șampon în școli

Un deputat PNL a descoperit principalele obiecte care lipsesc în școli. Deputatul PNL Radu Zlati vrea să se distribuie gratuit prezervative, săpun și șampon în școli, ca metodă de promovare a unei vieți sănătoase.

Deputatul consideră că, mai ales în mediul rural, copiii trebuie să beneficieze de săpun, având în vedere că România este ţara cu cel mai mic consum de săpun pe cap de locuitor.

"M-aş bucura ca nicio şcoală să nu îşi ia avizul sanitar dacă nu are la toaleta şcolii dispensor de săpun lichid. Unele nu au deloc toaletă cu apă curentă. (...) M-aş bucura să nu existe şcoală (...) care să nu ai aibă nişte distribuitoare gratuite - şi mă refer la trei lucruri - prezervative, săpunuri mici ca la hotel şi şampoane, pernuţe de şampon. Dacă vrem să facem educaţie, nu o facem doar în vorbe", a afirmat deputatul PNL, scrie Stiripesurse.ro.

Zlati a adăugat că, în prezent, în planul cadru pentru gimnaziu nu este nicio oră de educaţie sanitară.

"Acum se discută planul cadru pentru gimnaziu şi nu este vorba acolo de nicio oră de educaţie sanitară, în schimb sunt patru ore mari şi late - câte una pentru clasele cinci, şase, şapte şi opt - pentru educaţie multiculturală, de pildă, sau pentru drepturile copiilor. M-aş bucura să fie păstrată ora de dirigenţie, pentru că în varianta agreată de Ministerul Educaţiei nu mai există şi să ne asigurăm noi, cei cu atribuţii în domeniu, că în cadrul acelor ore se alocă şi ore de educaţia sanitară", a conchis Zlati.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-18

TAGURI: propunere, pnl, elevi, scoli, prezervative, sapun, sampon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
18 Feb 2016

SI NISTE LICENTE MICROSOFT LA PRET ASTRONOMIC DE LA FLORICA FUJITSU-SIEMENS CARE CUMPARA "SOFT" DE LA TZYGOINERII DIN STREHAIA...TOTUL PENTRU SCOALA...CORNUL LAPTELE SOFTU SI PREZERVATIVU....SA VA IA DRACU DE SCARBE TICALOASE NUMAI ESCROCHERII ATI FACUT DIN 1989...MILIARDE DE EURO PAGUBE SI DEVALIZARI...SI DOCTORATE PE BANDA RULANTA LA TOATE CURVELE SI CHILOTARESELE..NU STIU DE CE NU VA SPANZURA DE FELINARE POPORUL ASTA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...