2019-03-24 05:02


PROTEST în Capitală înaintea sedinţei de Guvern. Banner uriaş afişat în Piaţa Victoriei

 |  12:25
PROTEST în Capitală înaintea sedinţei de Guvern. Banner uriaş afişat în Piaţa Victoriei

Mai multi protestatari au adus, marti dimineaţă, un banner uriaş în Piata Victoriei, chiar în ziua şedinţei de guvern în contextul informațiilor vehiculate în presă potrivit cărora s-ar pregăti adoptarea unei ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea. În momentul în care protestatarii au încercat să agaţe bannerul de cablurile de electricitate dintre Guvern şi Muzeul Antipa, jandarmii au intervenit. Un bărbat a fost chiar amendat cu suma de 1.000 de lei pentru participare la adunări publice nedeclarate sau interzise. Din Piaţa Victorie, protestatarii s-au mutat pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti şi au atârnat banner-ul cu mesajul "Trezeste-te si iesi in strada! Dictatura s-a instaurat intotdeauna prin lege!" pe podul de cale ferată din zona Gării Băneasa.

Mai multe persoane au afişat un banner cu mesajul "Trezeste-te si iesi in strada! Dictatura s-a instaurat intotdeauna prin lege!" în Piaţa Victoriei.

În momentul în care protestatarii au încercat să atârne bannerul în zona Muzeului Antipa, jandarmii aflaţi în faţa Guvernului i-au somat să înceteze, iar, după refuzul acestora, un bărbat a fost condus la Secţia 4 de Poliţie şi sancţionat cu suma de 1.000 de lei pentru participare la adunări publice nedeclarate sau interzise, urmată de refuzul părăsirii locului de desfăşurare a acestora la avertismentele forţelor de ordine, scrie Agerpres.

Ulterior, protestatarii s-au mutat pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti şi au afişat bannerul pe un pod de cale ferată din zona Gării Băneasa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-17

Mai multe imagini:
PROTEST în Capitală înaintea sedinţei de Guvern. Banner uriaş afişat în Piaţa Victoriei
zoom

TAGURI: protest, bucuresti, sedinta de guvern, banner,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PĂI AȘA ȘTIU EI...
17 Iul 2018

Să pună bulanul de cauciuc pe spinare și să dea amendă cât capul lui Dracnea! El - PENALUL/PENALII majoritarI din Parlament ȘTIU că românii simpli au salarii și pensii de kk-t, și-atunci, vor să-i doboare prin amenzi mari pentru ei, pentru că ÎȘI PERMIT S- O FACĂ, doar sunt MILIONARI/MILIARDARI ÎN EURO față de populația săracă, sărăcită de ei!
VETERINARUL
18 Iul 2018

Boului "pai asa stiu ei..." ai depasit planul la mancat ka.ka.t, slugoi de penal suprem … mars la cotet javra turbata !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...