2018-07-18 10:11


Protest inedit al angajaților de la „Apele Române”, la Focșani

 |  12:33
Protest inedit al angajaților de la „Apele Române”, la Focșani

Marți, de la primele ore ale dimineții, angajații Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) Vrancea au declanșat un inedit protest spontan.

Ei au mărșăluit pe trecerea de pietoni a uneia dintre intersecțiile de pe drumul E 87, din municipiul Focșani, în semn de protest fată de nerespectarea de către Administrația Națională ”Apele Române”, condusă de către Victor Sandu, directorul general impus de ALDE, a Legii nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Potrivit informațiilor noastre, sindicaliștii au anunțat că și alți salariați din cadrul Administrației Naționale ”Apele Române”, ale căror drepturi nu sunt respectate, să urmeze exemplul angajaților de la SGA Vrancea.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-23

TAGURI: apele romane, focsani, sag, vrancea, protest

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Ian 2018

Voi a-ti votat mafia psd -alde , acum va vaitati ?Vau mintit sa fiti sanatosi sa-i mai votati.
IOAN
23 Ian 2018

Bravo vranceni , voi sunteți de fapt fruntea, Când oare vor respecta conducătorii acestei Romanii legile pe care le face Parlamentul ?
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.