2018-10-15 20:17


Proteste pentru PUZ-uri ilegale. Constănţenii îşi protejează spaţiile verzi

 |  20:04
Proteste pentru PUZ-uri ilegale. Constănţenii îşi protejează spaţiile verzi

Câţiva dezvoltatori imobiliari din Constanţa vor să construiască două blocuri pe spaţiile verzi. Oamenii sunt chemaţi la dezbaterea publică de pe 8 ianuarie pentru a se opune proiectelor care înghit terenurile libere dintre blocuri.

Eugen George şi Agnes Alina Anastase vor să ridice un imobil cu şase etaje cu destinaţia de locuinţe colective în apropierea intersecţiei B-dul Al. Lăpuşneanu cu str. Soveja. “Propunerea soţilor Anastase ar putea crea, însă, un nou scandal în Constanţa, deoarece blocul cu şase etaje se doreşte a fi ridicat pe un teren pe care acum există un spaţiu verde. Anul acesta, mai multe proiecte imobiliare s-au blocat deoarece constănţenii din zonele în care acestea urmau a fi ridicate s-au opus vehement, atât la dezbaterile publice organizate de Municipalitate, unii chiar şi în instanţă”, relatează Observatorul de Constanţa. Jurnaliştii spun că locuitorii din zona City Park Mall au au şansa să-şi spună părerea şi să-şi susţină cauza când va fi organizată dezbaterea publică necesară aprobării Planului Urbanistic Zonal propus de doi notari, la Primăria Constanţa, de la ora 10.00. De asemenea, constănţenii pot trimite observaţii şi propuneri cu privire la acest nou proiect imobiliar pe adresa Primăriei, B-dul Tomis nr. 31, camera 212, până pe 16 ianuarie a.c.

Monica Manu vrea să construiască un bloc lângă Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (A.J.O.F.M.) Constanţa, cu trei etaje, chiar în centrul oraşului. Acelaşi notar public Anastase a mai cerut, în noiembrie anul trecut supraetajarea unui imobil cu destinaţia de apartamente cu spaţiu comercial la parter, dar a fost refuzat de Primărie. El şi soţia sa au fost patronii Almar House, firma care voia să supraînalţe clădirea din centrul Constanţei, dar în 2009 cei doi şi-au cedat părţile sociale unei colege.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: proteste, constanta, puz, dezbateri, publice
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
06 Ian 2016

Cum sa castigi bani acasa! Avem pregatita o metoda excelenta prin care cu siguranta puteti sa va rotunjiti veniturile, fara batai de cap, fara sa recrutati oameni in retele, fara sefi, fara stres. Totul este verificat si extrem de serios. Trebuie acum doar sa solicitati mai multe detalii la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...