2019-02-16 03:24


PUNTE DE 1 MAI. Guvernul a decis ca 30 APRILIE să fie ZI LIBERĂ pentru toți BUGETARII

 |  13:28
PUNTE DE 1 MAI. Guvernul a decis ca 30 APRILIE să fie ZI LIBERĂ pentru toți BUGETARII

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie să fie zi liberă pentru angajaţii din sistemul bugetar, a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă, informează News.ro.

Prim-ministrul a precizat că a fost luată această decizie având în vedere că marţi, 1 mai, este zi liberă în conformitate cu Codul Muncii.

Şefa Executivului a precizat că pentru a recupera ziua liberă acordată, instituţiile publice pot opta fie pentru desfăşurarea activităţii sâmbăta, fie pentru prelungirea corespunzătoare a programului de lucru, reglementare valabilă până în 11 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-12

TAGURI: dancila, 30 aprilie, zi libera, 1 mai, bugetari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOOYAKA
12 Apr 2018

Inca o lovitura data muncii la negru a bugetarilor !
ANITA GERARD
12 Apr 2018

împrumut! împrumut! împrumut!!!Sunteţi în căutarea pentru o companie de renume și acreditate de împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate durata de viaţă.Va oferim toate tipurile de credite într-o foarte repede şi modalitate uşoară, Credite personale, credite auto, credite ipotecare, student împrumuturi, împrumuturi de afaceri, credite de investitii, consolidarea datoriilor şi multe altele.Au fost respinse de către bănci și alte instituții financiare?Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu arata mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului.Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice şi companii care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2 %.Nu numărul de securitate socială necesară și nici o verificare de credit necesare, 100 % garantat.Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistenţă încredere şi susţinere şi vom fi bucuroşi să vă oferim un împrumut.Apoi trimite-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a aplica pentru un împrumut
SUNT CRETINI!
12 Apr 2018

Toți cei care PROPUN sau cred că acea zi NU este recuperată! Problema e că nu întreabă nimeni pe nimeni dacă bugetarii VOR porcăriile lor, dar la schimb să muncești peste program sau într-o zi declarată liberă - sâmbătă ori duminică.
ZILELE ”LIBERE”
12 Apr 2018

sunt mai întâi pentru ei, apoi vor extins, ca să (se) justifice! Niște imbecili!
ANONIM
13 Apr 2018

neamule ; Daca nu lucrezi 60 zile pe an in pauza . Cum mai vrei si pensie complecta la batrinete ? Dar mai vor si leafa marita .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...