2018-07-23 04:45


PUZ-ul din str. Prinosului votat în „cunoştinţă de necauză”

 |  15:59
PUZ-ul din str. Prinosului votat în „cunoştinţă de necauză”

Consilierii generali regretă că au votat PUZ din strada Prinosului. Unii susţin că nu au ştiut ce votează, care sunt controversele acestui proiect.

Alţi consilieri susţin că este inadmisibil să nu se cunoască suspiciunile asupra acestui PUZ. Liberalii l-au interpelat pe primarul general interimar, cerându-i să facă verificările necesare. În cazul în care se dovedeşte că suspiciunile sunt întemeiate, să ceară anularea hotărârii de Consiliu General.

„Este inadmisibil ca aleşii locali care au votat acest proiect să susţină că nu cunosc unde se află Casa memorială Tudor Arghezi”, a spun Cristinel Deaconescu. El le-a indicat să consulte comentariile făcute de cetăţeni când proiectul s-a aflat în dezbatere publică. Victor Stan a formulat o inedită interpelare: s-a votat în cunoştinţă de necauză.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-22

TAGURI: puz, prinosului, votat, cunostinta de necauza

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

9 TRUCURI. Cum să SLĂBEȘTI în timp ce dormi Acum 13 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.