2016-12-10 11:02

SOCIAL


RADET începe probele de încălzire

 |  18:18
RADET începe probele de încălzire

RADET Bucureşti anunţă consumatorii că din 26 septembrie va începe încărcarea, la rece, a instalaţiilor de alimentare cu energie termică în vederea pregătirii reţelei pentru noul sezon de încălzire.

Asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi lucrările în interiorul imobilelor sunt finalizate, astfel încât să fie evitate incidentele ce pot apărea odată cu umplerea instalaţiilor. ”În vederea evitării problemelor legate de integritatea instalaţiilor de alimentare cu energie termică aflate în custodia asociaţiilor de proprietari, vă informăm că personalul RADET va prezenta rapoarte de lucru pentru accesul la instalaţiile de termoficare din subsolul imobilelor”, menţionează reprezentanţii regiei.

Potrivit Legii nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apa caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată în timpul sezonului de încălzire. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image