2018-06-21 05:54


RADET nu va mai furniza căldură în Capitală din 2 mai

 |  18:52
RADET nu va mai furniza căldură în Capitală din 2 mai
RegiaAutonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) din Bucureşti anunţă că,începând de marţi, 2 mai, se va proceda la întreruperea permanentă a furnizăriide agent termic pentru încălzire către consumatorii bucureşteni.

Măsurăva filuată ca urmare a înregistrării,la nivelul Capitalei, a unor temperaturi medii exterioare ridicate. Conformprevederilor Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice,oprirea încălzirii se face dupătrei zile consecutive în care temperaturamedie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 şi 6.00.

Excepţie de la această măsură vor face obiectivelespeciale (creşe, grădiniţe, spitale etc.) la care condiţiile tehnice permit şicare solicită în scris furnizarea, în continuare, de energie termică pentruîncălzire.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-18

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.