2018-12-17 11:53


Raed Arafat, criticat dur de medici: Nu a ţinut niciodată cu doctorii, îşi vede doar de interesele lui

 |  13:43
Raed Arafat, criticat dur de medici: Nu a ţinut niciodată cu doctorii, îşi vede doar de interesele lui

Medicii l-au criticat dur pe Raed Arafat, despre care au afirmat că este „Zeul Roşu pentru cei necăjiţi care adoră spectacolul”. Doctorii susţin că secretarul de stat din MAI nu a ţinut niciodată cu cadrele medicale, ci „îşi vede de interesele lui”.

Doctorii au făcut aceste afirmaţii pe grupul online, "Alianţa Medicilor", care este specializat în problemele sistemului medical.

"Acum vreo doi ani, unii dintre noi au ieşit în stradă pentru el, însă constat că lui nu-i pasă de colegii de breasla", scrie un medic, potrivit obiectiv.info.

„Arafat nu a ţinut niciodată cu medicii din România…El îşi vede de interesele lui şi ale Fundaţiei pe care o conduce… nu uitaţi că o mare parte a defăimării corpului medical românesc îi aparţine… el este Zeul Roşu pentru cei necăjiţi care adoră spectacolul!", adaugă medicul Alina Verzea.

Un doctor a precizat că Raed Arafat este „un personaj ciudat”, care a fost „de mult vândut PSD-ului”.

"Arafat este de mult vândut PSD-ului, este un personaj ciudat, eu am fost colegă cu el până în anul 3 la Cluj, când a rămas repetent din cauza morfopatologiei. S-a transferat apoi la Târgu-Mureş. Când a venit la Sibiu unde eu profesez am vrut să dau mâna cu el, nu-l mai văzusem din facultate şi s-a dat la o parte şi mi-a spus "acum muncim n-avem timp de prostii". Raed Arafat este milionar în euro, a condus ani de zile fundaţia SMURD unde toţi ne-am donat impozitul anual şi el, şi câţiva în jurul lui, s-au îmbogăţit", a precizat un medic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-20

TAGURI: raed arafat, criticat, medic, doctor, interes
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...