2018-12-15 13:28


Raed Arafat: Nu am găsit dovezi prin care ISU a făcut verificări la Colectiv

 |  15:08
Raed Arafat: Nu am găsit dovezi prin care ISU a făcut verificări la Colectiv

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, miercuri, că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a trimis două răspunsuri la adresa din 23 septembrie a firmei Emagic, dar nu s-au găsit dovezi care să ateste faptul că cineva de la ISU a făcut verificări la clubul Colectiv.

Raed Arafat a precizat, pentru Mediafax, că imediat după ce a aflat de adresa de la societatea Emagic a fost trimis un control la ISU Bucureşti, pentru a verifica ce s-a făcut cu acea adresă.

"Există pe adresa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă o adresă pentru un eveniment cu 2.000 de persoane. Au fost trimise două adrese spre firmă, dar nu există nicio dovadă că s-a făcut vreo verificare. Când vine o adresă, trebuie să se ţină cont de ea şi să se verifice locul în care se orgnizează evenimentul. Nu putem găsi argumentul că nu avem oameni, putem să-i luăm din alte locuri", a afirmat Raed Arafat.

Secretarul de stat în MAI a mai spus că adresa trimisă de Emagic, în 23 septembrie, prin care cerea sprijin pentru organizarea unui eveniment cu 2.000 de persoane la fabrica Pionerul, clubul Colectiv, a fost redirecţionată, în 24 septembrie, la ora 9.27, către ISU Bucureşti. Adresa a ajuns aici la două departamente care au trimis ulterior un răspuns către firma Emagic, referitor la obligaţiile prevăzute de lege.

Raef Arafat a susţinut că, din investigaţiile de până acum, nu s-a găsit niciun document care să ateste faptul că a fost făcută vreo cerere la ISU de autorizare a clubului Colectiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25
Citeste si:
Dacian Cioloş: Ministerul Sănătăţii pregăteşte un program destinat pacienţilor care suferă arsuri
Situaţia privind implicarea ISU Bucureşti în incendiul de la Colectiv, înaintată DNA
Dacian Cioloş: Conducerea ISU Bucureşti nu mai are ce căuta în sistem
UPDATE. Conducerea ISU Bucureşti - Ilfov, SUSPENDATĂ după ancheta privind tragedia din Colectiv

TAGURI: raed arafat, nu, gaseste, dovada, isu, face, verificari, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...