2018-12-11 03:18


Raed Arafat: Nu s-a greşit nimic în intervenţia din Colectiv. Cei care fac acuzaţii greşesc

 |  12:59
Raed Arafat: Nu s-a greşit nimic în intervenţia din Colectiv. Cei care fac acuzaţii greşesc

Raed Arafat a declarat că nu s-a greșit la intervenția din seara de 30 octombrie când a avut loc incendiul la clubul Colectiv. „Cei care greșesc sunt cei care fac acuzaţii în acest caz”, a susţinut secretarul de stat M.A.I.

”Hai să luăm intervenția - nu s-a greșit, haideți să luăm gestionarea la nivelul spitalelor - nu s-a greșit în situația de dezastre, asta a fost o situație de dezastre. S-a greșit din partea celor care arată cu degetul peste tot și acuză fără să aibă informații complete. Toată lumea are dreptul să acuze. Noi, în România, în loc să fim cu toții sudați pentru a face ceva, noi am creat două tabere și am început să arătăm cu degetul. Asta a fost cea mai mare greșeală. În orice situație ca aceasta în viitor ar putea să ducă la lipsă de reacție. Deja văd colegi de-ai mei care nu vor să se implice în luarea deciziilor, nu mai vor să apară la fața locului, să conducă intervenții, nu mai vor să facă nimic", a afirmat Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Secretarul de stat din MAI a negat zvonurile privind ascunderea cadavrelor. Raed Arafat a mai spus că şi SUA vor să primească răniţi, dar varianta nu este luată în calcul din cauza distanţei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-12
Citeste si:
MĂRTURIILE emoţionante ale victimelor de la Colectiv: Medicii au avut grijă de noi ca de copiii lor
Incendiul din Colectiv. Încă două persoane au MURIT. Bilanţul tragediei a ajuns la 53 de morţi

TAGURI: raed arafat, nu, greseste, nimic, interventie, colectiv, acuzatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEA FANE
25 Noi 2015

nimic nu s-a gresit si NU SE VA GRESI la preluarea mortilor!
Random imageUltimele stiri


loading...