2018-12-11 07:14


Raed Arafat: Răniţii transferaţi duminică au ajuns cu bine în Marea Britanie şi Norvegia

 |  09:58
Raed Arafat: Răniţii transferaţi duminică au ajuns cu bine în Marea Britanie şi Norvegia

Secretarul de stat Raed Arafat, a declarat că toţi cei 10 răniţi în incendiul din Colectiv care au fost transferaţi duminică au ajuns cu bine în Marea Britanie şi Norvegia.

"Am avut câţiva pacienţi în stare critică, dar nu au fost probleme pe durata transportului. Toţi au ajuns cu bine, iar medicii de la Londra care i-au aşteptat la aeroport au fost impresionaţi de felul în care au fost transportaţi. Este un nou standard pentru transportul aerian al pacientului ars în stare critică, au spus medicii englezi", a precizat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, pentru Mediafax.

Acesta a mai spus că dintre pacienţii transferaţi duminică de la spitale din ţară, cei aflaţi în stare critică au rămas în Marea Britanie.

Raed Arafat a mai spus că luni se va întâlni cu alte echipe de doctori din Germania şi Franţa, pentru a se stabili dacă alţi răniţi vor putea fi transportaţi în străinătate. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: raed arafatm ranit, transferat, duminica, ajunge, bine, marea, britanie, norvegia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
09 Noi 2015

PRIETENE DAR TU CE ESTI....STEWARDESA SAU AGENTIE DE TURISM?????CUM DREAQU SA NU STII CA NU AI ECHIPAMENTE DE TRATAMENT IN SPITALE???ADICA ORICE PACIENT CU ARSURI MAI MULT DE 20% TREBUIE SA SE PREZINTE LA>>>>>AEROPORT....BIROUL DE IMIGRARI CONDUS DE RAED ARAFAT>>>>ORI REZOLVATI DEFINITIV PROBLEMA CU ECHIPAMENTELE DE URGENTA...ORI DACA NU DEMISIA...CE DREAQU VA TOT ACOPERITI UNII PE ALTII...TI-A TREBUIT SA TE BAGI IN CARDASIE CU PONTA...ACUM TRAGI PONOASELE >>>V-AU FACUT DE RAS TOATE TELEVIZIUNILE...URGENTA FARA ARSURI...CA NU AVEM ECHIPAMENTE IN SPITALE...STIMATI PACIENTI VA RUGAM SA EVITATI SA VA ARDETI...DACA CUMVA AVETI ARSURI MERGETI DIRECT LA AEROPORT...BIROUL DE IMIGRARI AL SMURD VA AJUTA...STEWARDEZA RAED ARAFAT E NONSTOP DE SERVICIU VA DA BILETE DE AVION>>>IN ROMANIA NOI NU TRATAM ARSURILE
Random imageUltimele stiri


loading...