2019-01-17 00:45


Raluca Turcan promite salarii cu 40% mai mari

 |  22:14
Raluca Turcan promite salarii cu 40% mai mari

Liberalii propun o creştere de 30-40% a salariilor în patru ani, perioadă în care se va ajunge la o creştere a salariului mediu de 4.238 de lei, susţine vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, citată de Agerpres.

"PNL a elaborat un set de principii pe care se poate construi un sistem de salarizare unitar şi echitabil şi nu unul axat pe adâncirea decalajelor, cum propune PSD. Majorările trebuie sa se adreseze tuturor bugetarilor. Diferenţa dintre cel mai mic salariu şi cel mai mare salariu trebuie sa fie stimulativă şi PNL propune un raport de 1:13 (spre deosebire de 1:17 cât e în prezent/ sau 1:20 cât propune PSD). PNL propune o creştere de 30-40% a salariilor în 4 ani, perioada în care să ajungem la o creştere a salariului mediu de 4.238 de lei", a declarat luni seara, pe pagina ei de Facebook, Raluca Turcan. Potrivit vicepreşedintelui liberal, "impactul proiectului PNL este de 23 de miliarde de lei, (...) în raport cu ceea ce propune PSD (42 de miliarde de lei)". Raluca Turcan afirmă că propunerea liberală este "sustenabilă" şi se bazează pe "o creştere economică de circa 4% medie anuală; reducerea fiscalităţii asupra muncii cu 7,5 puncte procentuale, respectiv generalizarea cotei unice; ţintirea ajutoarelor de stat pentru capitalul autohton cu accent pe IMM-uri şi dereglementare şi debirocratizare: impozitarea profitului realizat în România de către toate entităţile economice, indiferent de provenienţa capitalului (prevenirea acţiunilor de externalizare a profitului)."


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-14

TAGURI: raluca turcan, pnl, liberali, crestere salarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RALUCA (TURCAN)
15 Noi 2016

NEMERNICII, TICĂLOȘII, CEI CARE VOR NUMAI RĂUL PNL-ULUI ȘI, IMPLICIT, AL ROMĂNAȘILOR, PE CARE NOI, PNL-UL, ÎI IUBIM ”DĂ NUMA-NUMA, AU ”STRECURAT” O...GREȘEALĂ ! NOI VOM DA SALARII MĂRITE CU 400 LA SULLĂ, NU CU 40, CUM AU SCRIS TICĂLOȘII ĂȘTIA, BAGA-MI-AȘ KYZDANU-N MECLELE LOR! PAROL!
ANONIM
15 Noi 2016

Totusi cine sa cumpere ceea ce vand liberalii, ca multi sunt cei ce zic ca ar avea de vanzare si putini dispusi sa cumpere, indeosebi in conditiile in care guvernatorul Isarescu sustine ca o asemenea crestere a salariilor nu ar avea sustenabilitate si ar produce si dezechilibre economice si ar produce si o "incalzire a economiei" contribuind la cresterea unor dezechilibre bugetare ? Observati totusi ca in anul curent s-a anuntat o dublare a deficitului de cont curent fata de anul trecut cat si o usoara crestere a datoriei externa la finele lunii precedente ?
CROCODILUL FLAMAND
15 Noi 2016

SI CEAUSESCU LA FEL A FACUT....AAAA STMATI TAVARISCI SI PRETINI...AAAAA...VA MAI DAU O SUTA DE LEI.....AOLEOOOOO SA VINA REPEDE HELICOPTERUUUU......LA FEL O SA FACA SI ASTA >>>AJUTOOOOOOR MA VIOLEAZA TOATA DIVIZIA....AH...CE BINE EEEE...DAR MA CAM USTURA CURUL DE LA POLITICA ASTA...CA SUNT PREA MULTI LA COADA LA BORDELUL DE PARTID...MAI ADUCETI NISTE FATUCI DE LA BIVOLARU CA NU FAC FATA
MARINELU
15 Noi 2016

ALTA KOARDA MINCINOASA.
Random imageUltimele stiri

loading...