2018-06-23 02:06


Rănit în incendiul de la Colectiv, transportat vineri la o clinică din Austria

 |  22:31
Rănit în incendiul de la Colectiv, transportat vineri la o clinică din Austria

Un bărbat rănit în incendiul din Clubul Colectiv a fost transferat, vineri, la o clinică din Austria. MAI a precizat, într-un comunicat de presă, că transportul s-a făcut cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie.

"O aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, special dotată medical pentru transportul aerian al victimelor, a efectuat vineri, 13 noiembrie, o misiune umanitară, pentru transferul în Austria a unui bărbat rănit în incendiul de la clubul Colectiv", precizează sursa citată.

În urma incendiului din clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. De asemenea, în două săptămâni de la tragedie au murit alte 28 de persoane,bilanţul incendiului ajungând la 55.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 37 au fost transportate la unităţi sanitare din străinătate.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: ranit, incendiu, colectiv, transporta, vineri, clinica, austria

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.