2018-12-14 17:28


Răniţii din Colectiv, transportaţi spre Olanda şi Belgia

 |  18:51
Răniţii din Colectiv, transportaţi spre Olanda şi Belgia

MAPN anunţă că două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române vor transporta în noaptea de vineri spre sâmbătă răniți în incendiul de la clubul Colectiv la Rotterdam (Olanda) și Bruxelles (Belgia).

''Două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române, configurate pentru misiuni de evacuare medicală, vor efectua în noaptea de vineri spre sâmbătă două misiuni umanitare de urgență către Rotterdam, Olanda (ora aproximativă de decolare 3,30) și Bruxelles, Belgia (ora aproximativă de decolare 5,00), pentru transferul unor pacienți răniți în incendiul de la clubul Colectiv'', informează Ministerul Apărării Naționale într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, către Olanda vor fi transferați nouă pacienți, dintre care șase ventilați, iar către Belgia opt răniți, dintre care trei ventilați.

Pacienții vor fi asistați pe timpul zborurilor de echipe medicale coordonate de SMURD și sprijinite de medici și personal de specialitate din MApN, precizează reprezentanții ministerului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: colectiv, olanda, belgia, raniti, aeronave
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...