2018-07-16 04:19


RĂSPLATA pentru Kelemen Hunor după ce a spus că MAGHIARII NU VOR SĂRBĂTORI centenarul MARII UNIIRI

 |  15:36
RĂSPLATA pentru Kelemen Hunor după ce a spus că MAGHIARII NU VOR SĂRBĂTORI centenarul MARII UNIIRI

Președintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat că maghiarii nu vor sărbători centenarul Marii Uniri. Preşedinte al Consiliului de onoare al Ordinului Naţional Steaua României, Costin Georgescu, a sugerat faptul că s-ar putea lua în calcul retragerea ordinului național Steaua României, pe care o deține în acest moment Kelemen Hunor.

Ca preşedinte al Consiliului de onoare al Ordinului Naţional Steaua României, Costin Georgescu a ţinut să sublinieze că atitudinea liderului UDMR este de neînţeles, ţinând cont de toleranţa românilor faţă de minorităţile naţionale.

"România este o tara care nu a avut niciodata nimic cu cei de alte nationalitati, e singura țară care are reprezentanți ai tuturor nationalităților în Parlament. Nu înțeleg de ce această politică dusă de UDMR împotriva statului român", a spus Costin Georgescu la Realitatea TV.Constantin Degeratu, ca membru al aceluiaşi consiliu, a sugerat că atitudinea liderului UDMR pare a fi o directivă venită de la Kremlin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-13

TAGURI: kelemen hunor, maghiari, marea unire, steaua romaniei, udmr

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IOANA
13 Aug 2017

Ecxpulzat sa mearga in ungaria urgent cu interdictie sa mai intre in tara
TEODORA VLAD
13 Aug 2017

MY tricolor drágább, mint a szemed!
MARICEL DOBRANISTE .
13 Aug 2017

De Cand cerem noi explicații Dl. Honor, sau altor Iredentiste parerea despre Sarbatoare Centenarului Marei Uniri ! Ace st individ dusmanos si neroman trebuie tratat cu dispretul cu care incearca el sa ne trateze ! Si propun sa se aplice legea pentru cei care Defaimeaza Patria si Glia noastra străbuna ! Propun sa se studiază legea si acest Domn Honor sa fie eliminat din Parlament si daca se impune chiar din România sau deferit justiție si sa raspunda pentru faptele sale !!!
FOST CONSTANTEAN
14 Aug 2017

Degeaba ne strofocam noi; aceste indivizi periculosi ai fost creatia lui Iliescul si vor ramane ca o plaga. Nu vom scapa de ei niciodata. Pacat de ungurii cinstiti si muncitori pe care acestia nu ii reprezinta si care trag din greu ca si romanii in timp ce mafiotii se imbogatesc. Nu exista vointa politica deoarece evident pertidele pe criterii etnici sunt ilegale.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.