RATB dă peste 250.000 de lei pe 9 utilaje de deszăpezire
2018-08-19 03:35


RATB dă peste 250.000 de lei pe 9 utilaje de deszăpezire

 |  19:51
RATB dă peste 250.000 de lei pe 9 utilaje de deszăpezire
RATB va închiria cu 268.000 de lei nouăutilaje pentru eliberarea de zăpadă a platformelor de garare din autobaze, adepourilor şi a drumurilor de acces spre acestea. Fiecare utilaj ar urma săpresteze câte 200 de ore.

Conform unuianunţ de licitaţie, închirierea se va face pe durata lunilor decembrie,ianuarie şi februarie. Utilajele vor trebui să ajungă la autobazele şi depourile Regiei Autonome deTransport Bucureşti (RATB)în două ore de la efectuarea unei solicitări înacest sens. Timpul aferenttrasportului utilajelor spre şi dinspreautobazele şi depourile RATB se consideră timp de lucru, în limita a două orepentru acces şi două ore pentru retragere, se precizează în caietul de sarcini.

RATB are şaseautobaze (Floreasca, Pipera, Nordului, Militari, Ferantari şi Obregia) şi treidepouri (Bujoreni, Berceni şi Vatra Luminoasă).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-02-17

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...