2019-02-22 08:19


Razie în Regie. Ecaterina Andronescu caută studenţi amorezi

 |  16:31

ConducereaUniversităţii Politehnica din Bucureşti au demarat o anchetă de amploare şianunţă razii în cămine, după ce o tânără a recunoscut că ocupă un loc încampusul din Regie, pentru că întreţine relaţii sexuale cu studenţi.

Rectorulinstituţiei de învăţământ superior, Ecaterina Andronescu, a fost deja personalîn căminele studenţeşti pentru a verifica situaţia. Raziile în căminele dincampusul studenţesc Regie se vor înteţi din această săptămână. "De luni (azi) vor începe controalele de amploare în cămineleinstituţiei de învăţământ, pentru că perioada cazărilor studenţilor în campusurmează să se încheie",a declarat Ecaterina Andronescu. Sub promisiunea protecţiei identităţii, ostudentă de la Universitatea Politehnica din Bucureşti, care şi-a spus Ioana, adezvăluit pentru “Adevărul” cum a obţinut un loc într-unul dintre căminele"P" ale campusului Regie: face menajul şi acceptă să întreţinărelaţii sexuale cu unul dintre cei doi băieţi care o găzduiesc, informeazărealitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-08-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CRISTIANS
11 Oct 2010

De fapt dansa vine sa vada cate locuri mai sunt libere sa le mai vinda la alte facultati iar noi sa stam cate 5 in camaruta de 16 mp cu un dulap amarat etc ... ne inghesuie sa strangem tot mai multi gandaci ( ca si asa sunt destui), e varza femeia asta!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...