2018-06-24 17:43


REACŢIA Universităţii A.I.Cuza din Iaşi în cazul studentului care şi-a înjunghiat doi colegi

 |  13:54
REACŢIA Universităţii A.I.Cuza din Iaşi în cazul studentului care şi-a înjunghiat doi colegi

Conducerea Universităţii "A. I. Cuza" din Iaşi a precizat că agresorul care şi-a înjunghiat doi colegi în camera de cămin a intrat la facultate cu medie peste 9. Sursa citată a mai menţionat că cei trei nu păreau să aibă ”un comportament deviant”.

”Am făcut o cercetare la nivelul departamentului şi am constatat că erau studenţi normali. Veneau la ore, participau la activităţi. O problemă ar fi cu presupusul făptăş, care, după 13 octombrie, nu a mai venit la ore. În rest nu prezentau probleme conflictuale sau alte elemente care să ne ducă la ideea unui asemenea deznodământ. Nu prezentau semne ale unui comportament deviant şi nu au fost reclamaţii. Este ceva ce nu putem să înţelegem“, a precizat Dinu Airinei, decanul Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor, pentru Mediafax.

Un fost coleg al lui Aurelian Giosan, presupusul agresor, a afirmat că acesta devenea violent în momentul în care se enerva. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10
Citeste si:
Suspectul în cazul studenților înjunghiați la Iaşi, prins şi dus la audieri

TAGURI: reactie, universitate, iasi, student, injunghiat, doi, colegi

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.