2016-12-04 18:30

SOCIAL


Rector nou la UMF Târgu-Mureş

 |  18:56

Profesor universitar doctor Leonard Azamfirei este noul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş, fiind ales cu 53,68% din voturi. Leonard Azamfirei ocupă funcţia de decan al Facultăţii de Medicină a UMF Târgu-Mureş. Alegerile la UMF Târgu-Mureş erau programate să se desfăşoare în două tururi de scrutin, în 22 februarie şi în 24 februarie, şi potrivit consilierului juridic al UMF Târgu-Mureş, Manuela Sălăgean, acestea s-au încheiat după primul tur, ca urmare a întrunirii a peste două treimi din numărul celor cu drept de vot. Consilierul juridic al UMF Târgu-Mureş a precizat că alegerile trebuie validate de Ministerul Educaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: numire, rector, UMF, alegeri, scrutin, decanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ANI: Fost rector al Academiei de Poliție, în conflict de interese Agenția Națională de Integritate a informat joi, într-un comunicat de presă, că inspectorii... 17 Noi 2016 | (0)
Proteste la Chișinău faţă de organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale Sute de persoane protestează, duminică, în Piața Marii Adunări Naționale din centrul... 20 Noi 2016 | (0)