2018-12-19 03:31


Rectorul UMF ales preşedinte al Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor

 |  20:14
Rectorul UMF ales preşedinte al Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF)Carol Daviladin Capitală, prof. dr. Florian Popa, a fost ales preşedinte al Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor Bucureşti.

Primul tur al alegerilor pentru conducerea CMB va avea loc în perioada 15 - 17 noiembrie. În cazul în care va fi necesar un al doilea tur de scrutin, acesta se va organiza în intervalul 25 - 27 noiembrie. Repartizarea membrilor Colegiului Medicilor Bucureşti cu drept de vot se face pe mai multe secţii de votare, astfel încât să nu fie depăşit numărul maxim admis, de 2.000 de membri pentru o secţie de votare, conform prevederilor Regulamentului Electoral. Pentru ambele tururi de scrutin, cele şase secţii de votare vor fi organizate la sediul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, iar celelalte trei secţii de votare, în incinta Facultăţii de Medicină Generală din cadrul UMF "Carol Davila".

În prezent, Biroul Consiliului Municipal al CMMB este compus din Ioan Lascăr (preşedinte), Vladimir Beliş, Maria Dorobanu, Constantin-Virgiliu Arion (vicepreşedinţi) şi Emanoil Ceauşu (secretar).

Vladimir Beliş, Emanoil Ceauşu şi Ioan Lascăr sunt reprezentanţi ai CMB în Consiliul Naţional al CMR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...