2019-01-21 10:31


REFERENDUM: Băsescu spune că unul dintre membrii comisiei de vot A REFUZAT să dea mâna cu el

 |  11:48
REFERENDUM: Băsescu spune că unul dintre membrii comisiei de vot A REFUZAT să dea mâna cu el

Fostul preşedinte Traian Băsescu a votat sâmbătă, alături de soţia sa, la referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei, la secţia de votare de la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. El a spus că unul dintre membrii comisiei de votare citea sau s-ar fi făcut că citeşte o carte şi l-a ignorat când a vrut să dea mâna cu el.

"Era un domn care citea o carte, ceea ce arată că şi comisia e politizată, probabil era un PSD-ist înrăit. Nu m-a deranjat. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimeşti”, a declarat Traian Băsescu la ieşirea din secţia de votare, unde a venit cu soţia sa, citeaza News.ro.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie are loc sâmbătă şi duminică, întrebarea adresată alegătorilor la referendum fiind "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu "Da" sau "Nu". Sunt aşteptaţi să voteze aproape 19 milioane de cetăţeni români, peste 672.000 dintre aceştia fiind în străinătate. Referendumul este validat dacă prezenţa la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută dintre cei care participă votează „Da”. Pentru referendum au fost tipărite peste 21 de milioane de buletine de vot şi au fost amenajate aproape 19.000 de secţii de votare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-06

TAGURI: referendum, basescu, vot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Oct 2018

Eu te as fi scuipat intre ochi japita ce esti!
UDREA IN COSTA RICA
06 Oct 2018

cine da mana cu Qiorul trebuie sa se gandeasca de doua ori ce fel de curve spurcate a lins intre picioare si pe urma s-a sters la gura cu acea mana
ANONIM
06 Oct 2018

Borfasul ala care nu a dat mana cu marinar era slugoi al ciumei rosii .
@ANONIM
07 Oct 2018

Tu ai fi dat mana cu chiorul asa i ?Cum sa nu doar sunteti de aceeasi factura ,niste scarbe hoate ,mincinoase si destrabalate Si va mirati ca lumea va uraste Hai mars dracului scarba nebuna si drogata Mars la baut pisatul!
STOP MASCARADEI PUTINISTE.
07 Oct 2018

In anul 2015 in Parlamentul European in cadrul raportului ANTONIO PANZANI europarlamentarii romani : VASILICA DANCILA , EUGEN BOSTINARU , DAN NICA , TAPARDEL , NORICA NICOLAI. AU VOTAT IN FAVOAREA CASATORIILOR GAY -LGBT. ACESTI IMPOSTORI CHEAMA POPULATIA LA UN REFERENDUM PENTRU DIVIZAREA SOCIETATII ROMANESTI SI INCALCAREA LIBERTATILOR .MITOMANIA SI NESIMTIREA MAFIEI PSD NU MAI ARE LIMITE. HUUUUU..GUNOAIE BOLSEVICE.
@STOP MASCARADEI HOMALAILOR
07 Oct 2018

Taci homalaule!Scarbe gay ,scarbe lesby,
Random imageUltimele stiri

loading...