2019-04-19 16:03


REFERENDUMUL pentru FAMILIE. Patriarhul Daniel a votat: Participarea la vot este o ONOARE și o binecuvântare

 |  10:43
REFERENDUMUL pentru FAMILIE. Patriarhul Daniel a votat: Participarea la vot este o ONOARE și o binecuvântare

Patriarhul Daniel a votat sâmbătă dimineață pentru referendum. Acesta a declarat că participarea la vot este „o onoare și o binecuvântare”.

„Am votat pentru modificatrea în forma pe care a făcut-o Parlamentul României și am menționat faptul că ținând seama de scopul acestui referendum, participarea la vot este un drept, o onoare și o binecuvântare”, a declarat Patriarhul Daniel, după ce a ieșit din cabina de vot, citat de stiripesurse.ro.

Referendumul pentru familie se va desfășura sâmbătă și duminică, între orele 7.00 – 21.00. Pentru a fi valabil referendumul, la urne trebuie să se prezinte cel puțin 5.685.202 persoane cu drept de vot.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-06

TAGURI: referendum, redefinirea familiei, modificarea constitutiei, patriarhul daniel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOR ANEXA MAFIEI PSD.
06 Oct 2018

Pesedistul cu carnet rosu de ciumat DANIEL A CÂNTAT '' VREDNIC ESTE'' PUSCARIASULUI draKnea pentru foloasele materiale primite de SC. B.O.R. DANIEL SRL . RUSINE DANIEL. ROMANI NU VA LASATI MANIPULATI DE MAFIA PSD SI BOICOTATI MASCARADA PUTINISTA ORGANIZATA DE BOR. SRL. IN COLABORARE CU KREMLINUL. REFERENDUMUL PENTRU 300 NU S-A APLICAT DIN CAUZA CELOR CARE AZI VA CHEAMA LA VOT ADICA MAFIA PSD-PNL-UDMR.
PESEDISTILOR
06 Oct 2018

prea nesatulul tilhar daniel rep al bor srl ce ne poate spune despresupusii lui pomohacii
Random imageUltimele stiri


STARBAG