2018-12-14 07:34


Renovări în şcolile din sectorul 6

 |  16:46
Renovări în şcolile din sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Şcolilor, a executat în această vară o serie de lucrări menite să optimizeze condiţiile de derulare a actului educaţional în unităţile de învăţământ din sector în noul an şcolar. Excepţie fac unităţile şcolare cuprinse în programul de reabilitare desfăşurat cu finanţare de la Banca Europeană de Investiţii(BEI).

Printre lucrările importante desfăşurate se numără anveloparea termică a căminului Liceului Iuliu Maniu, reparaţii la terasa Şcolii nr. 117, corp C2, reabilitarea atelierelor de la Grupul Şcolar Petru Maior, anveloparea termică a Şcolii nr. 155, reabilitarea sălii de sport a Colegiului Petru Maior, anveloparea termică a şcolii nr. 197, anveloparea termică a Liceului Teoretic Eugen Lovinescu precum şi a şcolii aferente.

Suma totală alocată pentru igienizările, reparaţiile, şi reabilitările de pe timpul verii (perioada mai-septembrie) este de 15 milioane lei.

În plus, au fost efectuate reparaţiile necesare la grupurile sanitare, toate spaţiile din unităţile de învăţământ fiind igienizate, astfel că toate şcolile din sector au obţinut autorizaţia sanitară de funcţionare, Paza este asigurată, la fel ca şi iluminatul exterior şi al tuturor incintelor, iar la unităţile de nivel liceal au fost introduse sisteme de supraveghere, monitorizare, înregistrare şi alarmă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...