2017-01-24 13:15


Reporter BBC, agresat de romii din Ţăndărei

 |  19:10
Reporter BBC, agresat de romii din Ţăndărei

Romii din România intră din nou în gura presei internaţionale, după ce o femeie din Ţăndărei l-a ameninţat pe un jurnalist al postului BBC.

Reporterul era cât pe ce să fie luat la bătaie de un grup de romi din Ţăndărei. Jurnalistul a venit în România ca să documenteze un material despre copiii care sunt scoşi la cerşit pe străzile din Londra. Potrivit informaţiilor jurnalistului, cu banii obţinuţi de cei mici, părinţii şi-ar fi ridicat vile şi palate la Ţândărei. Reporterul a urmărit povestea copilului-cerşetor până în România, astfel ajungând în Ţăndărei. Aici a descoperit că familia copilului conduce un BMW şi are două vile, inclusiv o locuinţă de lux, de fapt un palat. Reporterul a încercat să stea de vorbă cu rudele băieţelului, pentru a afla de ce minorul cerşeşte pe străzile din Londra. Astfel a aflat că fiecare familie are cât mai mulţi copii, chiar şi zece, şi că fiecare dintre ei câştigă şi 13.000 de lire pe lună. Vizibil deranjată de insistenţele reporterului, care voia să filmeze palatele romilor şi vorbea cu oamenii din jur, o femeie de origine romă a început să ţipe şi să-l ameninţe că îl bate şi îi sparge capul dacă nu pleacă. Englezul nu a insistat să continue filmarea şi a plecat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-10-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SUGETI PULA
13 Aug 2012

Sugeti pula din mine dece va luati dupa englezi astia.... sa va dau la muie pe totii politisti din romania sa mi sugeti pula din mine...????va luati dupa englezi care nau minte sa vai dracu voi.... ?????muriti de ciuda ca naveti un banut in buzunarele voastre....???? ce mai tampeni unteti sa va de la muie englezi....???
Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală