2018-10-20 07:58


Restricţii de trafic în centrul Capitalei. Protest al transportatorilor

 |  09:58
Restricţii de trafic în centrul Capitalei. Protest al transportatorilor

Brigada Rutieră a anunţat că traficul rutier va fi restricţionat joi, până la ora 17,00, în centrul Capitalei, în vederea protestului transportatorilor care va fi organizată în Piața Victoriei.

Potrivit sursei citate, se va restricționa traficul rutier pe Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piața Victoriei, respectiv Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piața Presei Libere (Zona Centrală — Mediană, gradual, în funcție de sosirea participanților), permițându-se, permanent, circulația pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu, precum și pe strada Paris.

Poliţiştii rutieri anunţă că, în caz de nevoie, se va restricționa traficul și pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei.

De asemenea, traficul în Piața Victoriei este resistematizat, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulație pe sens, între Bd. Aviatorilor și Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulația pe Calea Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzești și Bd. Lascăr Catargiu.

Brigada Rutieră anunţă următoarele rute alternative: Bd. Aviatorilor — Bd. Beijing — Str. Nicolae Caramfil — Bd. Aerogării — DN1. O altă variantă poate fi: Bd. Ion Mihalache — Bd. Mareșal Averescu — Bd. Mărăști — Piața Montreal — DN1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17

TAGURI: restrictii, trafic, centru, capitala, protest, transportatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...