2017-01-21 23:34

SOCIAL


Restricţii de trafic pe Calea Victoriei

 |  17:30
Restricţii de trafic pe Calea Victoriei

Astăzi  în intervalul orar 19.00 – 21.00, va avea loc o procesiune religioasă organizată de Patriarhia Română, care se va desfăşura pe traseul Calea Victoriei – Biserica Sf. Vasile – Parcul Nicolae Iorga.

Deplasarea participanţilor pe Calea Victoriei se va face pe banda patru de circulaţie, cu restricţionarea traficului rutier şi închiderea temporară pe anumite sectoare de drum.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule: să evite să circule, pe cât posibil, în zona respectivă, să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun.

Totodată, participanţii la trafic nu au voie să oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-06-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image