2017-01-18 08:22

SOCIAL


Restricţiile dintre Piaţa Victoriei şi Occidentului, ridicate

 |  17:58
Restricţiile dintre Piaţa Victoriei şi Occidentului, ridicate

Un nou tronson din Bdul Uranus a fost inaugurat ieri de municipalitate, ceea ce înseamnă că restricţiile de circulaţie de pe tronsonul cuprins între Piaţa Victoriei şi strada Occidentului au fost ridicate.

În prezent se lucrează la Piaţa Virgiliu şi la porţiunea dintre Occidentului şi Griviţei, iar autorităţile speră ca până în primele două luni ale anului viitor muncitorii să se apropie de Hala Matache. Potrivit Primăriei Capitalei, proiectul “Diametrala nord-sud Buzeşti-Berzei-Uranus” are trei etape: piaţa Victoriei - Vasile Pârvan, Vasile Pârvan - piaţa George Coşbuc şi piaţa George Coşbuc - Gara Progresul. Prima etapă este împărţită în cinci tronsoane: piaţa Victoriei - Occidentului, Occidentului - Griviţei, Griviţei - Mircea Vulcănescu, Mircea Vulcănescu - Virgiliu (Ştirbei Vodă), Virgiliu - Vasile Pârvan (tronson deschis circulaţiei). În cadrul proiectului, în zona intersecţiei Berzei cu Vulcănescu se va realiza un nou segment de drum, în prelungirea străzii Gării de Nord.

Costul pentru etapa întâi, construcţie şi montaj, este de 130.698.505 de lei. În ceea ce priveşte etapa a doua, PMB relevă că în zona intersecţiei Bulevardului cu strada Izvor se va construi un pasaj subteran pe sub Dealul Parlamentului. Tunelul va începe în strada Izvor, cu ieşire pe strada Uranus, imediat după subtraversarea Bulevardului 13 Septembrie, şi va uşura circulaţia către zona de sud, sud-est.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Uranus, Berzei, PMB, tronson, restrictii, traffic, Victoriei, Occidentului, Gara-de-NordComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image