2018-09-25 00:50


Rețelele electrice din Giurgiu și Ilfov, avariate din cauza viscolului. În Bucureşti există deranjamente punctuale

 |  12:48
Rețelele electrice din Giurgiu și Ilfov, avariate din cauza viscolului. În Bucureşti există deranjamente punctuale

Enel Distribuție Muntenia a anunţat duminică, într-un comunicat de presă, că rețelele electrice din județele Giurgiu și Ilfov au fost avariate din cauza viscolului și a căderilor masive de zăpadă. Potrivit sursei citate, sunt afectate 41 de localități, în timp ce în București există doar o serie de deranjamente punctuale.

Duminică dimineaţa, la ora 10,00, exista un număr de 4 linii de înaltă tensiune nealimentate.

Potrivit sursei citate, în județul Ilfov erau nealimentate parțial 6 linii de medie tensiune, precum și 25 de posturi de transformare, fiind afectate 6 localități (Copăceni, Chiajna, Glina, Vidra, Popești Leordeni, Berceni).

De asemenea, în județul Giurgiu existau 12 linii electrice aeriene de medie tensiune nealimentate total și 13 parțial, precum și 344 posturi de transformare, fiind afectate 35 de localități (Grădiștea, Comana, Gostinari, Falastoaca, Prundu, Putineiu, Stănești, Hodivoaia, Vieru, Varlaam, Adunații Copăceni, Mogoșești, Budeni, Crânguri, Stejaru, Chirculești, Singureni, Tufa, Popești, Novaci, Mihăilești, Paslari, Dărăști, Toporu, Tomulești, Oinacu, Balanu, Ghizdaru, Vedea, Gaujani, Malu, Greaca, Zboiu, Hotarele, Gorneni).

"Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condițiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparți și conductori rupți, stâlpi rupți, zăpadă depusă pe elemente de rețea, galopaj al conductoarelor ca urmare a vântului extrem de puternic (conductoarele se apropie din cauza vântului și se produce arc electric, ceea ce conduce la întreruperea furnizării de electricitate). În pofida condițiilor meteo severe, cu rafale de vânt și a condițiilor de circulație rutieră dificile, a drumurilor blocate și a lipsei vizibilității în teren (câmp) sub 50 metri, echipele Enel Distribuție Muntenia și ale contractorilor lucrează neîntrerupt, pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie electrică a consumatorilor", a precizat sursa citată. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-17
Citeste si:
IŞMB: Elevii din Bucureşti nu merg luni la şcoală. Cursurile, suspendate
ISU: 191 de pomi au căzut în Bucureşti pe autoturisme și carosabil
VISCOL în Bucureşti. Copaci căzuţi în sectoarele 3, 4 şi 6. Mai multe semafoare, defecte
Buzău. 14 localităţi, fără curent electric din cauza zăpezii şi a viscolului
Situaţia curselor pe Aeroportul Otopeni. Zborurile pot avea întârzieri de o oră
Ninsoarea şi viscolul au pus stăpânire pe România. Autostrada A2 şi mai multe drumuri naţionale, ÎNCHISE
Manevrele navelor, suspendate în porturile Midia, Constanţa - fluvial şi Mangalia din cauza vântului

TAGURI: retea, electrica, giurgiu, ilfov, avariat, viscol, bucuresti, deranjament, punctual
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...