2018-12-18 17:27


Revine programul ,,Litoralul pentru Toţi”

 |  14:42
Revine programul ,,Litoralul pentru Toţi”

Peste o săptămână, Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele de pe Litoral vor lansa ediţia de primăvară a programul “Litoralul pentru Toţi”.

Acesta se desfăşoară în perioada 7 mai - 17 iunie 2012. Prin programul  “Litoralul pentru toţi”, grila tarifară pentru 6 nopţi de cazare, pleacă de la 179 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun şi ajunge la 549 lei, la un hotel 5 stele cu mic dejun. Pentru un sejur de şase nopţi, la un hotel de 4 stele cu mic dejun, un turist va plăti 439 lei, iar pentru unul la trei stele, 379 lei. Pentru un sejur la un hotel de 2 stele, cu mic dejun, tariful este de 279 lei, în timp ce pentru unul fără mic dejun, turistul va plăti 209 lei.

Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii ( intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea - Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară), oferit de Consiliul Judeţean Constanţa. Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziţionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din ţară.

Listele cu structurile de cazare înscrise în program şi agenţiile care vând acest program se vor publica începând cu data de 7 mai 2012 pe site-urile programului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-20

TAGURI: Litoral, program, hotel, sejur, turisti, tarif
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...