2018-12-10 02:02


Rezervările la unităţile de cazare de la Bâlea Lac, anulate. Telecabina, în continuare defectă

 |  13:36
Rezervările la unităţile de cazare de la Bâlea Lac, anulate. Telecabina, în continuare defectă

Telecabina de la Bâlea Lac este în continuare defectă, echipele de intervenţie lucrând, joi, la remedierea defecţiunii, potrivit unui anunţ făcut de Lidia Bădilă, purtătorul de cuvânt al firmei care administrează telecabina de la Bâlea Lac. Aceasta a mai spus că rezervările la Hotelul de Gheaţă şi la cabana administrată de firmă au fost anulate pentru acest sfârşit de săptămână.

"Încă se lucrează la sistem. Cu siguranţă, în cursul zilei de joi această defecţiune nu va fi remediată. Aşteptăm ca inspectori ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat - n.r.) să urce la Bâlea pentru a evalua situaţia", a declarat Lidia Bădilă, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al firmei care administrează telecabina de la Bâlea Lac a mai spus că rezervările la Hotelul de Gheaţă şi la cabana administrată de firmă au fost anulate.

"Toate rezervările au fost anulate şi au fost amânate pentru luna februarie. În funcţie de cum evoluează situaţia, luăm în calcul şi anularea tuturor rezervărilor până la finalul lunii ianuarie", a completat Lidia Bădilă.

Telecabina de la Bâlea Lac s-a defectat, marţi după-amiază, peste 70 de turişti rămânând blocaţi la Bâlea Lac. Aceştia au primit cazare gratuită şi o masă caldă la cabanele din zonă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: rezervare, unitate, cazare, balea, lac, anulat, telecabina, defecta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...