2017-01-21 06:26

SOCIAL


Rezidenţii şomeri s-au pus cu burta pe carte

 |  17:42
Rezidenţii şomeri s-au pus cu burta pe carte

Protestele tinerilor medici rezidenţi ce nu au prins un loc la repartiţie în noiembrie anul trecut s-au stins la fel de repede precum au început. În urma discuţiilor avute cu oficialii din Ministerului Sănătăţii nu s-a soluţionat absolut nimic, examenul rămânând tot în luna martie, iar redistribuirea - doar un vis.

Deşi iniţial au anunţat că dacă oficialii nu le vor rezolva doleanţele vor continua seria protestelor şi nu se vor prezenta la noul examen de rezidenţiat, tinerii s-au răzgânit şi s-au pus pe învăţat. “Nu am rezolvat nimic la discuţii. Nu renunţă la examenul din martie. Jumătate dintre noi ne-am apucat deja de învăţat. Nu mai protestăm”, a declarat, pentru ziarul “Puterea”, Alina Cicoveanu, o tânără care a promovat examenul în noiembrie.

Metodologie schimbată

Acesta este primul an în care Ministerul Sănătăţii a decis schimbarea regulilor jocului prin introducerea unei noi sesiuni de examen în luna martie. În ceea ce priveşte examenul din luna noiembrie 2012, atunci se va schimba metodologia de concurs, la fel ca şi alcătuirea subiectelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-02

TAGURI: Ministerul-Sanatatii, Puterea, Alina-CocoveanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image