2018-12-17 03:25


Rezultatele anchetei de la Liceul Tudor Vianu: a fost o glumă

 |  15:28
Rezultatele anchetei de la Liceul Tudor Vianu: a fost o glumă

S-a finalizat ancheta în cazul profesorului de matematică Sorin Moldoveanu de la Colegiul Tudor Vianu, acuzat că a umilit un elev pentru o nouă mai mare. Investigația Inspectoratului arată că "incidentul petrecut la clasă a fost o glumă a profesorului, înţeleasă ca atare de elevi, care nu s-au simţit umiliţi", anunță Mediafax.

"Din declaraţiile elevilor rezultă că incidentul petrecut la clasă a fost o glumă a profesorului, înţeleasă ca atare de elevi, care nu s-au simţit umiliţi. Părinţii elevului participant la incident nu au depus o reclamaţie referitoare la acest incident", se spune într-un comunicat al ISMB.

În schimb, potrivit rezultatelor anchetei, "profesorul nu a respectat graficul susţinerii lucrărilor semestriale, grafic aprobat de conducerea unităţii de învăţământ". Nu a organizat la timp teza la matematică.

ISMB mai precizează că "profesorul care face obiectul sesizării este un cadru didactic apreciat de către elevi, părinţi şi conducerea unităţii de învăţământ pentru rezultatele deosebite obţinute de elevi la examenul naţional de bacalaureat, olimpiadele şi concursurile internaţionale".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-22

TAGURI: ancheta, profesor matematica, liceul tudor vianu, elevi, sorin moldoveanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...