2018-11-18 20:46


Româncă sechestrată timp de 10 ani în beci, BĂTUTĂ și VIOLATĂ de un italian în Calabria

 |  10:59
Româncă sechestrată timp de 10 ani în beci, BĂTUTĂ și VIOLATĂ de un italian în Calabria

O româncă în vârstă de 29 de ani şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri, într-o localitate din Calabria, după ce a fost ţinută sechestrată timp de zece ani într-un beci, legată de pat, bătută şi violată, de către un bărbat în familia căruia tânăra ajunsese pentru a lucra ca îngrijitoare. Bărbatul a fost arestat miercuri, pentru violenţă domestică, sclavie şi agresiune sexuală agravată, scrie presa italiană.

Femeia a ajuns în Italia în urmă cu zece ani, când avea 19 ani, în căutarea unui loc de muncă, şi a fost angajată  în Lamezia, îngrijitoare pentru o bătrână.

La scurt timp, după moartea bătrânei, tânăra a început să fie abuzată sexual de către fiul acesteia, care a izolat-o şi i-a interzis orice relaţie socială. După ce a fost ţinută prizonieră în mai multe locuinţe, românca a fost sechestrată în localitatea Gizzeria, în beciul unei case dărăpănate, printre şobolani şi gândaci, fără apă, toaletă sau lumină şi cu cutii de carton servind drept pat. Pentru a o împiedica să fugă, bărbatul a încuiat uşa cu lanţuri.

În urma abuzurilor sexuale, femeia a născut noi copii - un băiat acum în vârstă de 9 ani şi o fetiţă de 3 ani, fiind ţinută sechestrată şi abuzată chiar şi în timpul celor două sarcini, fără a avea acces la un medic.

Legată de pat, femeia a fost bătută şi abuzată sexual chiar sub privirile copiilor ei, citeaza News.ro.

Cazul a fost descoperit de către autorităţi după ce italianul, care se afla în maşină cu copilul de 9 ani, a fost oprit la un control în trafic, iar carabinierilor le-a atras atenţia starea în care se afla băiatul - murdar şi cu hainele rupte şi au cerut să stea de vorbă cu mama băiatului.

Femeia şi cei doi copii au fost luaţi în grija autorităţilor, în timp ce italianul, în vărstă de 50 de ani, a fost arestat pentru violenţă domestică, sclavie şi agresiune sexuală agravată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-23

TAGURI: romanca, sechestrata, batuta, violata, italia, calabria
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
23 Noi 2017

Este clar ca femeia aceasta a fost si batuta si..., insa nu si cu banii luati, as zice -dimpotriva- ea va ramane cu banii si-i merita pe deplin(chiar mai mult, insa cine poate evalua?) sa primeasca o recompensa de macar 50 milioane euro, de acea apelez la toti romanii din Italia(in special) sa trimita ,catre autoritati, tabele cu semnaturi-unde sunt inclusi si cetateni native italieni- pentru a cere asemenea recompensa...Deasemeni, ministerul de externe al Romaniei trebuie ASAP-de fapt imediat- sa-i trimita acestei femei cateva mii de euro, pentru a se putea descurca la modul cel mai bun, in actuala situatie, pana cand va primi compensatiile legale...Insa -si aceasta crima - trebuie pusa si pe seama guvernelor Romaniei, care au facut tot posibilul ca cetatenii romani sa plece in strainatate, foarte multi in sclavie sau eterna pribegie...
LEVST.
17 Iun 2018

Vasilisa Komarova, o turistă din Marea Britanie care a fost violată de trei bărbați în Bolivia, a povestit pentru Sunday Mirror experiența prin care a trecut.... Ajutată de consulatul britanic, Vasilisa i-a adus în fața justiției pe cei trei. Chiar și așa, tânăra povestește că, în timpul procesului, a avut de înfruntat numeroase piedici din partea sistemului bolivian, iar agresorii râdeau de ea în fața judecătorilor. Aceste lucruri nu au descurajat-o, ci au făcut-o și mai determinată să meargă până la capât. Din acest motiv, nu a părăsit deloc Bolivia timp de 1 an, cât a durat procesul, pentru a fi sigură că nu vor scăpa. În final, instanța a făcut dreptate pentru ea: cei trei au fost condamnați la pedepse cuprinse între 7 ani și 25 de ani de închisoare."___-----___.dupa nume nu pare a fi „get-beget” britanica, dar poate ca s-a nascut acolo, poate ca doar a crescut acolo, oricum ADEVARATUL SPIRIT ENGLEZ, il are , a demonstrat-o profund, cate alte femei, din alte tari, ar fi luptat atat de aprig pentru dreptate…Mai ales femei din lumea ortodoxa, care merg pe biblica zicere” Te-a batjocorit fratele tau? Taci , soro, nu spune la nimeni…”, inca una din miile de dovezi ca Biblia este scrisa de mai marii unui timp, care -mai intotdeauna – au fost masculii(barbat, trebuie subliniat, inseamna cu TOTUL ALTCEVA)…
LEVST.
17 Iun 2018

Dăncilă, aflată lângă premierul Estonei, i-a uita numele: Noroc cu un consilier(...) E. B. - 17/06/2018 ///2-Echipa premierului Dăncilă, ultima gafă de protocol, corectată chiar de premierul Estoniei.(...) E. B. - 17/06/2018 _____-------______ vasilisca asta - a noastra- incepe sa devina clar ca a fost violata la cap, de natura, din frageda pruncie...Oare de ce nu-si da ea demisia "de onoare"?
LEVST.
17 Iun 2018

S-ar putea ca, chiar sa-si dea demisia si chiar in aceasta noapte, desigur pentru un post de ambasador intr-o tara exectica unde nu locuiesc romani, asa ca traiul nacai pe banii babacai", iar aceasta demisie( sustinuta -probababil si de o sacosa burduJita cu euro), ea va intaelege perfect ca este pentru binele intregului partid( clan), pentru a putea fi adusa inapoi "oaia cea negra", adica tudosie(***), iar odata cu el si vlase si restul gastii, poate chiar si d-l Goe de Gorj? Iar in aceasta formula, cu toti mardeiasii, sub bagheta maestrului Dragonul cel Mare, cine mai poate sa le tina piept? (***- cineva ii va sufla ca intoarcerea ca p,. il va pune pe exact aceiasi linie cu Winston Chirchill !!!!!!!!)
LEVST.
17 Iun 2018

-corectie-"...intoarcere ca PM il va pune exact pe ...
Random imageUltimele stiri


loading...