2018-12-13 11:06


Românii din Madrid au participat la un protest după tragedia de la Colectiv

 |  07:40
Românii din Madrid au participat la un protest după tragedia de la Colectiv

Românii din Comunitatea Madrid din Spania, aproximativ 100 de persoane, au participat la protestul de vineri seară desfășurat în fața Ambasadei României la Madrid. Aceștia își doresc ca cei care sunt responsabili pentru tragedia petrecută la clubul Colectiv să fie trași la răspundere. Românii mai solicită schimbarea întregului sistem politic, nu doar a unei persoane.

Printre lozincile scandate de protestatari se găseau: 'Deșteaptă-te române! Corupția ucide!', 'Parlamentari demisionați, dacă vă pasă, e constituțional', 'Afară, afară cu mafia din țară!', 'Nu schimbăm un nume, schimbăm un sistem!', 'Împreună pentru România', 'Madridul alături de România', 'A trebuit să moară persoane ca să apară o schimbare', 'Chiar dacă am plecat, noi nu v-am uitat-Diaspora din Madrid', 'În memoria tinerilor decedați în clubul Colectiv', transmite Agerpres. 

Românii participanţi la protest au mai spus că își doresc o Românie cu un viitor pentru copiii lor, iar faptul că sunt plecați peste hotare, nu înseamnă că nu mai fac parte din poporul român.

protestul Comunităţii Madrid din Spania a durat câteva ore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07

TAGURI: romani, madrid, participa, protest, tragedie, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...