2018-12-14 12:11


Romgaz vrea semnarea unei convenţii cu ELCEN pentru eşalonarea datoriilor

 |  13:33
Romgaz vrea semnarea unei convenţii cu ELCEN pentru eşalonarea datoriilor

Romgaz a prelungit până la data de 15 decembrie contractul de livrare de gaze către Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), dar vrea semnarea unei convenţii de eşalonare a datoriilor pentru continuarea furnizării de gaze.

"Consiliul de Administraţie al Romgaz (SNG) s-a întrunit în şedinţă extraordinară, pentru a reanaliza situaţia contractuală cu Electrocentrale Bucureşti, ca urmare a primirii din partea Electrocentrale Bucureşti, în dorinţa continuării relaţiilor contractuale, a unei propuneri de program de stingere a datoriei restante înregistrate faţă de Romgaz, condiţie necesară şi obligatorie stabilită de către Consiliul de Administraţie Romgaz, pentru a evita întreruperea relaţiilor contractuale dintre cele două companii", se arată într-un comunicat de presă al Romgaz.

CA al Romgaz a decis continuarea furnizării gazelor naturale necesare producţiei de energie termică prin semnarea unui nou contract.

"Până în data de 15 decembrie 2015 urmează să se încheie o convenţie de eşalonare a datoriilor restante, condiţie obligatorie pentru continuarea furnizării de gaze naturale", a completat compania.

"Romgaz a luat la cunoştinţă dificultăţile financiare cu care se confruntă Electrocentrale Bucureşti, cauzate, la rândul lor, de un client în dificultate financiară, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice RADET Bucureşti. Considerăm că toate părţile trebuie să facă eforturi majore pentru a nu se mai ajunge la blocaje financiare precum cel de faţă", se arată în comunicatul companiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: romgaz, semneaza, conventie, elcen, esaloneaza, datorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...