2018-07-21 14:30


S-a ÎNCHIS circulația pe Autostrada A2 Constanța - București

 |  17:44
S-a ÎNCHIS circulația pe Autostrada A2 Constanța - București

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti era oprită la ora 16.00 la km 193, între Constanţa şi Cernavodă.

!Începând cu ora 16.30 se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostradă cuprins între Cernavodă și Constanța din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero. Se va circula deviat pe DN 22C între Cernavodă și Murfatlar și pe DN3 între Murfatlar și Constanța”, potrivit unui comunicat de presă al Companiei de Drumuri și Autostrăzi.

Măsura a fost luată de poliţiştii rutieri după ce mai multe utilaje de deszăpezire au fost implicate într-un eveniment rutier. Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul către Bucureşti pe ruta veche. Pe autostrada A2, vremea este nefavorabilă (viscol puternic).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-26

TAGURI: infotrafic, trafic, a2, trafic, inchis, constanta bucuresti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

HOROSCOP de WEEK-END 21-22 IULIE Acum 14 ore | (0)
Horoscop

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.