2016-12-06 14:20

SOCIAL


S-a dat startul dezbaterilor oficiale pe tema noii legi a sănătăţii

 |  19:41
S-a dat startul dezbaterilor oficiale pe tema noii legi a sănătăţii

Ministerul Sănătăţii a început, astăzi, seria de consultări şi discuţii pe tema proiectului de Lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar. Primele discuţii au fost realizate cu reprezentanţii Academiei de Ştiinţe Medicale din România.

La întâlnire, ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, preşedintele CNAS, Lucian Duţă şi Cristian Vlădescu, preşedintele Comisiei prezidenţiale şi directorul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică şi Management Sanitar au făcut o prezentare asupra modificărilor esenţiale pe care proiectul de act normativ le va aduce în sistemul sanitar. Reprezentanţii Academiei au salutat iniţiativa ministerului şi au recunoscut că, pentru eficientizare, sistemul sanitar are nevoie de schimbări radicale.

Vor urma şi alte dezbateri

Membrii Academiei prezenţi la întâlnire au prezentat propunerile şi observaţiile asupra proiectului şi au arătat disponibilitate de a lucra împreună cu iniţiatorii noii legi la elaborarea legislaţiei secundare şi a normelor de aplicare. În următoarea perioadă, Ministerul Sănătăţii va organiza mai multe întâlniri cu asociaţiile profesionale, asociaţiile civile, patronate şi sindicate pentru a explica noile prevederi legislative şi pentru a primi observaţiile şi propunerile din partea acestora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: CNAS, Lucian-Duta, Ritli-Ladislau, Vladescu, Academia-de-Stiinte-MedicaleComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROMANUL DIN POPOR
05 Ian 2012

Daca prin aceasta lege voi urmariti sa reduceti cat mai mult randurile cetatenilor romani,s-aiscoateti din sistem,sper ca fortele providentiale,sa va scoata pe voi inainte de a putea sa va aplicati planul diabolic,din sistemul vietii curente.
CALIN PADUREAN
08 Ian 2012

Baieti destepti vor fi cei care vor beneficia de pe urma acestei legi, pt ei populatia nu exista , la final de mandat uni parlamentari vor sa-si asigure viitorul cu aceasta lege , ei au propus dar nu sunt capabil sa o faca functionala , daca avem ceva bun trebuie distrus. Urmeaza sa privim Romania in oglinda retrovizoare a masini.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Fost preşedinte al CNAS, audiat de procurorii DNA Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) Lucian Duţă a fost... 23 Noi 2016 | (1)
CNAS plătește pentru diagnosticarea sistemului informatic mai mult decât înainte! Document PUTEREA a intrat în posesia unor documente care dovedesc, fără dubiu, că vom plăti mai scump... 17 Noi 2016 | (1)