2016-12-06 02:55

SOCIAL


S-au alocat banii pentru biletele de tratament

 |  18:04

Casa Naţională de Pensii Publice a alocat suma de 293 de milioane de lei pentru biletele de tratament balnear pentru anul în curs. Aproximativ 53.000 de locuri sunt asigurate prin societatea TBRCM, aflată în proprietatea Casei, iar diferenţa va fi definitivată după procedurile de contractare cu alţi operatori economici de profil.

Maximum 15% din numărul total de locuri la tratamentele balneare, vor fi destinate, conform legii, persoanelor care au dreptul la bilete gratuite. Aceste persoane fiind beneficiare ale unor legi cu caracter reparatoriu, precum şi ai unor legi cu caracter special.

În momentul în care se va finaliza procedura de contractare, CNPP va anunţa lista staţiunilor balneo-climaterice şi numărul total al locurilor la tratament balnear.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: Bani, tratament, balnear, statiuni, persoaneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Companiile aeriene, obligate să transporte gratuit echipament medical pentru persoane cu handicap 3 Decembrie este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Rețeaua Centrelor Europene... 03 Dec 2016 | (0)
Hidroterapia, tratamentul modern al rănilor greu vindecabile Peste un milion de români se confruntă cu rani cronice, unele dintre cele mai întâlnite fiind... 24 Noi 2016 | (0)