2018-12-12 01:16


Sală polivalentă ultramodernă în loc de „Mihai Flamaropol”

 |  17:49
Sală polivalentă ultramodernă în loc de „Mihai Flamaropol”

Bătrânul patinoar „Mihai Flamaropol” va deveni istorie din acest an. În 2013, în locul său va răsări o sală polivalentă ultramodernă de 16.000 de locuri, iar costurile se ridică la 60 de milioane de euro, conform unui proiect de hotărâre de Guvern.

Proiectul iniţiat în primăvară de Ministerul Dezvoltării se va derula pe durata a trei ani, începând cu această toamnă, perioadă în care de la bugetul  de stat ar urma să se aloce 260 de milioane de lei. Iniţial, arena trebuia să aibă 20.000 de locuri, dar conform noii propuneri, capacitatea a fost redusă cu 4.000 de locuri.

Sala polivalentă va întregi Complexul „Lia Manoliu”, acolo unde se mai află Stadionul Naţional, recent construit, două bazine de înot acoperite, unul descoperit şi un teren de atletism, dar şi săli de antrenament pentru mai multe discipline, printre care box, gimnastică sau haltere. În acest moment, singura sală polivalentă acreditată pe plan internaţional din Capitală este Ioan Kurst Ghermănescu, dar care are o capacitate de doar 5.000 de locuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...