2017-01-22 05:44

SOCIAL


Salariu de 4.800 de euro

 |  17:30
Salariu de 4.800 de euro

Instituţiile UE angajează în luna octombrie specialişti în arhivare, manageri de proiect în domeniul IT şi telecomunicaţii. Specialiştii români interesaţi de o carieră în instituţiile europene pot aplica până la 18 octombrie pe site-ul EPSO - Oficiul European pentru Selecţia Personalului.

Posturile sunt plătite de la 4.800 de euro în sus, plus bonusuri. În plus, se acordă şi indemnizaţii pentru familie, în cazul mutării la Bruxelles sau Luxemburg.

Joburile vacante în domeniul tehnologiei informaţiei solicită studii postuniversitare de profil, 6 ani de experienţă în IT&C, din care minim 4 ani în project management. Se caută specialişti în trei arii diferite de expertiză: Servicii şi Infrastructură IT, Telecomunicaţii, Dezvoltarea sistemului de informaţii. Salariile de bază pornesc de la 5.463 de euro.

Pentru posturile de arhivari şi specialişti în managementul documentelor, se cer studii de specialitate, experienţă de minim 3 ani în domeniu, precum şi o bună cunoaştere a limbilor engleză, franceză şi germană. Salariul de bază pentru aceste poziţii porneşte de la 4.828 de euro brut pe lună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image