2018-06-23 03:40


Salvamontiștii în ALERTĂ după ce un turist a căzut într-o râpă, aproape de Vârful Omu

 |  15:53
Salvamontiștii în ALERTĂ după ce un turist a căzut într-o râpă, aproape de Vârful Omu

Un turist care făcea mountain biking în masivul Bucegi a căzut într-o râpă cu o adâncime de 40 de metri, pe un traseu din apropierea Vârfului Omu, insoţitorii săi cerând ajutorul salvamontiştilor pentru scoaterea acestuia din prăpastie.

Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat pentru News.ro că, sâmbătă după-amiază, salvatorii montani au fost solicitaţi să intervină în sprijinul unui turist care a căzut aproximativ 40 de metri într-o prăpastie, în zona Cerdacul Văii Cerbului, în apropiere de Vârful Omu din masivul Bucegi.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul se afla cu bicicleta pe munte pe un traseu foarte accidentat şi dificil, iar după ce acesta a căzut cei doi însoţitori ai săi au sunat cerând sprijinul autorităţilor. Potrivit News.ro, la aceasta oră, nu se ştie care este starea de sănătate a turistului, iar echipele de salvatori montani au plecat spre locul indicat, pentru recuperarea acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-29

TAGURI: turist, cazut, rapa, varful omu, salvamont

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.